tiistai 6. tammikuuta 2015

Mustaa, romantiikkaa ja siltä väliltä.....tulossa arvontaa!


Nyt on sitten aika avata koruilun uusi blogivuosi, olen laittamassa tällä viikolla myös arvontaa, joten käy välillä kurkkaamassa.

Arvon koruja sekä kosmetiikkaa :)

 

Koru löytyy täältä: Alise Design Musta sydän - kaulakoruKuva vähän vääristää ison sydämmen väriä joka on kyllä ihan pikimusta, samoin kuin noi meloonin malliset mustat helmet.
Pitkässä ketjussa on suuri musta lasikristalli sydän 40 mm sekä mustia ja savun värisiä lasihelmiä 20 mm, helmet on kieputettu vahvaan hopeoituun kuparilankaan,, koru on kokonaan hopeoitu ja nikkelitön, pituus 81 cm + riipus. 

 

 

Alise Design Sydän - kaulakoruJa tässä kaikille sydämmellisille pitsisydäntä :) harmi, että noiden kristallien hohde ei oikein kuvassa näy.
Muodikas ketjukoru, jossa on ketjussa lasikristallihelmiä sekä korulinkissä kaunis filigraanisydän riipus4 cm, koru on hopeoitu ja nikkelitön, pituus 59 cm + riipusosa 7.5 cm +  jatkoketju 7 cm.

Alise Design turkoosi - kaulakoruNoi sydämmet on kyllä herkullisia niissä on hempeä kullan hohto joka taittuu valon mukaan.
 
Kaulakorussa on turkooseja lasihelmiä10 mm  ja riisin mallisia helmiäishelmiä 15 mm, sekä 2 kauniisti hohtavaa sinistä sydänhelmeä 10 mm, koru on hopeoitu ja nikkelitön, pituus 58 cm + jatkoketju 5 cm, riipusosa 4 cm.
Koru löytyy täältä: Alise Design Ruusu - kaulakoru


Tässä on kyllä niin romanttiset värit ei kuitenkaan perinteistä vaaleanpunaista hehkutusta, jota usein pidetään romanttisena ja tästä tulikin romantiikan nälkäiselle koru :)

Romanttinen kaulakoru jossa on valkoisia ja ruskeita helmiäishelmiä 10 mm, korkeakiiltoisia kirkkaita lasinugetteja 15 mm sekä ketjussa kaunis kohokuvioinen ruusu foliolasihelmi 20 mm sekä iso ruusuriipus 45 mm jossa ruskea/kulta foliolasihelmi, 20 mm, koru on kokonaan hopeoitu ja nikkelitön, pituus 74 cm.

2 kommenttia: