sunnuntai 7. syyskuuta 2014

ALE JATKUU!! Rakastuin tähän koruun!!
Mukavaa sunnuntai päivää :)KORUKAUPAN ALE JATKUU 
 TERVETULOA! Tästä pääset korukauppaanViimeksi mietiskelin postauksessa minkähänlaisen korun sitä tekis mustista viistehiotuista helmistä, no tässä nyt yksi tekele, tästä tuli kyllä kaunis vaikka itse sanonkin, jotenkin ajattelen niin, että kysessä on niin upea iso helmi, että en haluaisi sen kanssa mitään helmien sekamelskaa ja päädyin lopulta muutamaan  mustaan mattapintaiseen helmeen. 

Lisäksi muutamat korvikset tuli tehtyä, joskus korut syntyy nopeasti ja toisinaan niinkuin tässä tapauksessa meni taas enemmän aikaa kun oli niin monta vaihtoehtoa mielessä joita piti kokeilla ja väännellä, mutta tällaisia sitten tuli tehtyä, omia tyttöjä kiinnosti nuo turkoosit korvikset no turkoosihan on kyllä monen suosikki väri koruissa,  mitä nyt kommentteja on kuunnellut.

Tulipa tässä ahaa elämys, että voisin laittaa pitkästä aikaa jotain arvontaa, eli lähipäivinä siis tänään viiva ensiviikon aikana, mitähän haluaisitte arvontapalkinnoiksi, tarjolla olisi korua tai Oriflame kosmetiikka tai vaikka molempia ja voi vielä tarkentaa minkälaista korua tai mitä kosmetiikkaa.Tässä tämä viistehiotusta kivestä oleva koru sitten on paksussa tummumattomassa papuketjussa, jossa on Artistic Wire  hopealankaan kieputettuja  mattapintaisia mustia helmiä 10 mm, sekä iso musta  huurrettu viistehelmi 40 mm kauniilla metalli koristeilla, riipuksessa on kaunis linkki ja  hopeoituja pitkiä ketjuja, koru on kokonaan hopeoitu ja nikkelitön, pituus 60 cm + riipusosa 26 cm.

Täällä koru kaupassa 
 
 

Tässä korvakorut joissa on valittavana vaalean turkoosin tai vaalean persikan väriset helmiäishelmet 14 mm, koru on kokonaan hopeoitu ja nikkelitön, pituus koukun yläosasta 7.5 cm.  Laita tilausta ja toimitusta koskevat huomautukset kohtaan valitsemasi korun väri.


Täällä koru kaupassa 


 

 ja tässä korvakorut joissa on pisaran mallinen valkoinen turkoosikivi ketjuilla, koru on kokonaan hopeoitu ja nikkelitön, pituus koukun yläosasta 9.5 cm.

Täällä koru kaupassa 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti