torstai 29. tammikuuta 2015

LAPSELLISTA TOUHUA!!


Nyt on sitten tehty koruja lapsille, ne kun pääsi loppumaan aika totaalisesti joulumarkkinoilla ja siksi oli lasten korusivu vähän niin sanotusti lasten kengissä :) sattuipas sopivasti, no vielähän sinne lisää on tulossa.
Noita ihania muotopuuhelmiä löysin eräästä korutarvikekaupasta. 
Alimmaisessa korussa oleva kissa on väärinpäin kuvassa, huomasin sen vasta kun olin laittamassa korua kauppaan, enkä ole vielä kerennyt laittamaan uutta kuvaa, olinkin ihmetellyt että onpas omituinen hahmo, mutta en sen tarkemmin syventynyt siihen kun sillä oli selvästi silmät vaaleanpunaisella pohjalla.

Korusetissä on hempeän vaaleanpunaisia huurrelasihelmiä 10 mm, kaulakorussa on helmien lisäksi sydänlinkki jossa tekstit LOVE, FAITH, HOPE ja pieni kristallisydän, koru on kokonaan hopeoituja ja nikkelitön, pituus 44 cm + jatkoketju 5 cm.  Käsikorussa on helmien lisäksi lasisydän ja pieni lintu sekä pieni dream laatta, koru on kokonaan hopeoitu ja nikkelitön, pituus 15,5 cm + jatkoketju 3 cm.


Koru kaupassaKorusetti jossa on ihania laadukkaita puisia sydämiä 20 mm  ja puuhelmiä 7 mm ja  pieniä hopeoituja metallihelmiä sekä käsikorussa hopeoidut dream tekstilaatta ja pieni lintu, korut on kokonaan hopeoituja ja nikkelittömiä, kaulakorun pituus on 44 cm ja käsikorun pituus 16 cm - 20 cm, ilmoita käsikorun pituus tilauksen yhteydessä huomautuksia kohdassa.


Koru kaupassa 

Korusetissä on hempeän rurkooseja kuuhelmiä 10 mm, kaulakorussa on helmien lisäksi sydänlinkki jossa tekstit LOVE, LIVE, LAUGH ja pieni sydän, koru on kokonaan hopeoituja ja nikkelitön, pituus 39 cm + jatkoketju 5 cm.  Käsikorussa on helmien lisäksi kristalli perhos riipus ja pieni enkeli sekä pieni love laatta, koru on kokonaan hopeoitu ja nikkelitön, pituus 17 cm + jatkoketju 3 cm.


Koru kaupassa


 
Käsikorussa on vaaleanpunaisia ja vaalean pinkkejä kuuhelmiä 8 mm - 10 mm, sekä kruunuriipus ja pieni lasikristallihelmi sekä love laatta, koru on kokonaan hopeoitu ja nikkelitön, pituus 16,5 cm + jatkoketju 4 cm.


 Koru kaupassa

Käsikorussa on särölasihelmiä 10 mm ja pienet sudenkorentoriipus ja tsekkiläisistä lasihelmistä riipus, koru on kokonaan hopeoitu ja nikkelitön, pituus 16 cm + jatkoketju 4 cm


Koru kaupassa
 
Vahattuun puuvillalankaan tehty kestävä puuhelmikaulakoru, jossa laadukkaita erivärisiä ja kokoisia puuhelmiä sekä turkooseja kuuhelmiä ja pinkin värisiä kumi/lasihelmiä, kaulaosassa pieniä siemenhelmiä, riipuksena kissa 25 mm, joka on kuvissa väärinpäin, mutta laitettu kuvauksen jälkeen oikeinpäin,  pituus 60 cm


Koru kaupassa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti