maanantai 19. tammikuuta 2015

Kynsilakkakorujen herääminen!

Nyt on sitten aloitettu kynsilakka korujen teko, nämä ensimmäiset menee vielä harjoittelutyönä, vaikka ihan kohtalaisethan niistä tuli ja värit on kyllä kivan raikkaat, no tästä jatkuu kapussien työstäminen.
Laitan tänne pari muutakintehtyä korua.

Raikas koru jossa on itse tehty värjätty kapussilasiriipus 20 x 25 mm sekä ketjussa Love linkki ja pinkit särölasihelmet 10 mm, kokonaan hopeoitu ja nikkelitön, pituus 61 cm.


Raikas koru jossa on itse tehty värjätty kapussilasiriipus  25 mm sekä ketjussa Love linkki ja turkoosit bicone kristallihelmet 6 mm, koru on  kokonaan hopeoitu ja nikkelitön, pituus 65 cm.

 Kaulakorussa on pisaran mallisia huurrelasihelmiä ja suuri Hope riipus 45 mm joka on taotussa renkaassa 25 mm, koru on kokonaa hopeoitu ja nikkelitön, pituus 70 cm + riipusosa 7 cm
Bola kaulakoru pallon koko 20 mm, kokonaan hopeoitu ja nikkelitön, ketjun pituus 83 cm.
Meksikolainen bola on kaunis helistinkoru odottavalle äidille. Korun sisällä on pieni ksylofoni, jonka päällä pikkuruinen pallo tanssii pitäen erityistä, hienoa hiljaista ääntä odottavan äidin liikkuessa. Korua pidetään roikkumassa vatsan päällä ja jo 20:nen raskausviikon jälkeen lapsi voi kuulla ja tunnistaa äänen. Korun maaginen ääni rauhoittaa lasta kohdussa raskauden aikana. Bola-korua säännöllisesti käytettynä, syntymän jälkeen lapsi tunnistaa tutun helinän, joka tyynnyttää häntä. Toimii siis myös imetyskoruna -lapsen ja äidin yhteisiin hetkiin.Näyttävä kaksirivinen käsikoru jossa mustia mattapintaisia helmiä, 10 mm, ja kauniit korunjakajat joissa zirkonia helmiä, lukkona koristeellinen kukkalukko 25 mm, pituus 21 cm.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti