sunnuntai 5. lokakuuta 2014

Uusia koruja ja arvontaa!

Nämä kauniit  lasihelmet on ollut odottamassa tulemistaan tein korut jo viikko sitten, mutta kun ei ole kerennyt niitä tänne laittamaan aiemmin, korvakorut tein vielä illalla, mutta laitan ne kun kerkeen kuvata.
Yllättävän paljon menee aikaa korujen kanssa, kun ensin kuvaat sitten muokkaat, laitat kauppaan siinä menee hetki kun mittailee ja laittaa kaikki materiaalit ja koot, sitten korut Facebook sivuille, tänne blogiin ja minullahan on myös kauppa BELLAPUODISSA jonne uudet korut myös laitetaan, joten aikaa menee.


Joten tässä näitä nyt on. 

Käy osallistumassa Facebookissa koruarvontaan TÄSTÄ

Tyylikäs kaulakoru papuketjussa 5 mm, jossa on isoja mustia kolmio lasihelmiä 20 mm, riipuksena suuri sydän 40 mm sydänlinkissä, helmet on kieputettu hopeoituun kuparilankaan, korussa kaunis lehtilukko 20 mm joka asettuu kauniisti edustaan tuomaan lisäilmettä koruun, , koru on kokonaan hopeoitu ja nikkelitön, pituus 62 cm + riipusosa 9  cm.

Täällä koru kaupassa  


 
Tyylikäs kaulakoru papuketjussa 5 mm, jossa on isoja valkoisia kolmio lasihelmiä 20 mm, riipuksena suuri sydän 40 mm sydänlinkissä, helmet on kieputettu hopeoituun kuparilankaan, korussa kaunis lehtilukko 20 mm joka asettuu kauniisti edustaan tuomaan lisäilmettä koruun, , koru on kokonaan hopeoitu ja nikkelitön, pituus 61 cm + riipusosa 8,5 cm. 

 Täällä koru kaupassa
Tyylikäs käsikoru, jossa on suuria valkoisia lasihelmiä 20 mm kieputettuna hopeoituun kuparilankaan, lukon vastakappale on harjattu linkki rengas, koru on kokonaan hopeoitu ja nikkelitön, pituus 20 cm + jatkoketju 5 cm.

Täällä koru kaupassa  Tyylikäs käsikoru, jossa on suuria mustia lasihelmiä 20 mm kieputettuna hopeoituun kuparilankaan, lukon vastakappaleena on harjattu linkki rengas, koru on kokonaan hopeoitu ja nikkelitön, pituus 20 cm + jatkoketju 5 cm.

Täällä koru kaupassa Kauniissa käsikorussa on valkoisia helmiäishelmiä, keskellä kaunis korulinkki, lukkokiinnityksessä myös korulinkki, koru on kokonaan hopeoitu ja nikkelitön, pituus 19,5 cm.Täällä koru kaupassa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti