torstai 3. syyskuuta 2015

Uniikkeja vintage tyylisiä kaulakoruja!Isoja vintage koruja sekä ihania korviksia ja kaunis käsikoru, kaulakorut on uniikkeja, joten niitä ei ole kuin nämä yksittäiskappaleet.


 
Vintage tyylinen kaulakoru, jossa on suuri taottu kupari rengas 55 mm jossa kuparineliö ja valkoinen kulmikas helmiäishelmi, kaksinkertainen ketju antaa korulle näyttävyyttä, ei sisällä nikkeliä, pituus 68 cm + riipusosa 8 cm.

Löytyy täältä  

2653 Alise Design - Mustaruusu kaulakoru
Upea kaulakoru, jossa on suuri musta korumetallinen ruusuriipus 50 mm mustassa papuketjussa, jossa on valkoisia kulmikkaita helmiäishelmiä 10 mm, riipus on kiinni filigraani korulinkissä, ei sisällä nikkeliä, korun pituus on 68 cm + riipusosa 8 cm.

Löytyy täältä  2651 Alise Design Jennifer käsikoru
Tyylikäs käsikoru, jossa on mustia mattahelmiä 10 mm ja bicone kristalleja papuketjussa, koru on kokonaan hopeoitu eikä sisällä nikkeliä, pituus 19 cm + jatkoketju 4 cm.

Löytyy täältä 

 Korvakorut täällä2650 Alise Design - pisara korvakorut
Kauniit korvakorut joissa on pisaran mallinen helmiäishelmi 20 mm, korut on hopeoitu eikä sisällä nikkeliä, pituus koukun yläosasta 5 cm.2649 Alise Design - Chrystal korvakorut
Kauniit kristalli korvakorut joissa on särmikkäitä kristallilasihelmiä 10 mm ja keskellä strassirengas, korut on hopeoitu eikä sisällä nikkeliä, korujen pituus koukun yläosasta 5 cm.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti