keskiviikko 23. syyskuuta 2015

Ääretöntä koruhuumaa!

Tuli taas tehtyä koru joka olikin kadonnut tyttären kaulaan, mutta ei hätää tein kauppaan uuden, tässä alla olevasta Nomi korusta kyse, on todella kaunis ja tyylikäs esim. mustan paidan tai pikkumustan kanssa, tulee myös minun omaan käyttöön, kuvan laatu kaulalla ei oo kyllä paras mahdollinen.

 


2685 Alise Design - Nomi kaulakoru

Muodikas kaulakoru, jossa papuketjussa 3,5 mm  kaunis linkki jossa musta särmikäs kristalli 8 mm, koru on kokonaan hopeoitu eikä sisällä nikkeliä, kaikissa pituuksissa jatkoketju 5 cm.
Valitse pituus valikosta.


2684 Alise Design - Nomi käsikoru
Muodikas käsikoru, jossa vahvassa paksussa papuketjussa 8 mm pn kaunis linkki jossa musta särmikäs kristalli 8 mm.
Valitse pituus valikosta.


 


2683 Alise Design - Ääretön metallikäsikoru

Muodikas käsikoru joka on paksua papuketjua 8 mm,ketjussa on kaunis ääretön linkki 30 mm, jossa tekstilaatta 20 mm " live your dream " koru on kokonaan hopeoitu eikä sisällä nikkeliä.
Valitse pituus valikosta2682 Alise Design -  Ääretön korvakorut
Korvakoruissa musta lasihelmi 10 mm jossa hopean värinen reunus sekä ääretön linkki 30 mm, koru on kokonaan hopeoitu eikä sisällä nikkeliä,pituus koukun yläosasta 6 cm.
 
2681 Alise Design - Rengas korvakorut

Korvakorut joissa on taotussa renkaassa 25 mm bicone kristalli 8 mm, koru on kokonaan hopeoitu eikä sisällä nikkeliä. 


2686 Alise Design - Julia kaulakoru

Tyylikäs kaulakoru, jossa on mustia mattahelmiä 10 mm kieputettuna hopeoituun korumetallialankaan joka tekee korusta vahvemman ja tyylikkään, soikeassa taotussa linkissä20 mm on suuri sydän riipus 50 mm, koru on kokonaan hopeoitu eikä sisällä nikkeliä, pituus 68 cm, lukon voi kiinnittää myös ketjun lenkkeihin jolloin siitä saa lyhyemmän.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti