tiistai 26. elokuuta 2014

Monenlaisia korviksia tehtynä!


Muutamat korvakorut tehtynä, ajatuksena oli tehdä vähän isompia korviksia ja tällaisia syntyi, korvakoruilla saa niin helposti uuden ilmeen.


Täältä löytyy nämä ja paljon muitakin korvakorujaHauskat korvakorut joissa on turkoosit särölasihelmet 8 mm  ja kupariset viuhkat 2 x 3 cm, korumetallia, ei sisällä nikkeliä, pituus koukun yläosasta 8 cm.


 
Tyylikkäät korvakorut joissa on mustat mattahelmet 10 mm kartion muotoisissa helmihatuissa korkeus 20 mm, korussa on kaunis filigraanilinkki, korut on hopeoituja ja nikkelittömiä, pituus koukun yläosasta 8 cm.


 Hauskat nappikorvakorut joissa on helakan vaalenpunaiset kuuhelmet 8 mm ja kruunu riipus 13 mm, hopeoidut ja nikkelittömät, pituus 4,5 cm.


 Retrohenkiset korvakorut joissa on beach helmiäishelmi 12 mm sekä kupariset taotut linkkineliöt 18 mm , korumetallia, nikkelittömät, pituus koukun yläosasta  9 cm.


 
Nappikorvakorut joissa on kaunis filigraaniriipus 25 mm  jossa  turkoosi bicone kristalli 6 mm sekä hopeoitu helmi, hopeoidut ja nikkelittömät, pituus 5,5 cm.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti