torstai 14. elokuuta 2014

Ihania baech helmiä!!











 












Nyt tuli tällainen persikan väristen helmien aika ja oikeestaan syy siihen oli sisko jolle piti saada laukkuun ja kenkiin sopivat helmet, no ne oli tilaustyöhelmet ja eipähän tullut niistä kuvia, mutta  tässä parit muut jotka tein kauppaan.


 
Ylempänä olevassa näyttävässä kesäisessä pitkässä kaulakorussa on persikan värisiä helmiäishelmiä12 mm, oransseja helmiäishelmiä 8 mm  ja valkoisia lasihelmiä, paksut papuketjut ja muut metalliosat on kaikki hopeoituja ja nikkelittömiä, korun pituus on 99 cm.


 Täällä koru kaupassa



Alempana tyylikäs kaulakoru joka on tehty persikan värisistä helmiäishelmistä 10mm joissa on hopeoidut harjatut helmihatut, helmien välissä on harjatut renkaat 14 mm, ketju kiinnittyy edestä, voit itse valita mihin kohtaan lukon kiinnität, koru on hopeoitu ja nikkelitön, koko pituus 67 cm


Täällä koru kaupassa
















Trendikkäässä pitkässä ketjussa oleva sydän riipus koko 25 x 20 mm jossa lasikristalleja, ketjussa 2 pientä kristallia 8 mm  ja love laatta, koru on hopeoitu ja nikkelitön, pituus 84 cm.


Täällä koru kaupassa 












Tyylikäs kaulakoru, jossa huurrelasi pisarahelmiä 20 mm, sekä pieniä valkoisia helmiäishelmiä, harjattu sydän ja taottu rengaslinkki, koru on hopeoitu ja nikkelitön, pituus 57 cm + pitkä riipusosa 25 cm.


Täällä koru kaupassa 





































































































Ei kommentteja:

Lähetä kommentti