keskiviikko 28. elokuuta 2013

Mustaa, oranssia ja yhdistelmää


 

Rupesin tässä yhtenä iltana yhdistelemään koruja toisiinsa vähän hupimielessä ja sieltä tuli oivallus kokeilla tehdä ihan vartavasten kaula ja rannekorun jonka voi linkittää toisiinsa ja koska olin justiin saanut näitä uusia helmiä niin niitä sitten aloin sommittelemaan, kaulakorussa olevan kukan paikalle on tarkoitus saada vähän toisentyyppinen juttu, varastossa vaan ei tällä hetkellä ollut sopivaa  joten tämän sitten laitoin. Ajatus on tehdä lisää toisiinsa yhdesteltäviä koruja.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alise Desing kumihelmikaulakoru

Tuotenro: 2132
Tyylikäs kumipinnoitetuista lasihelmistä tehty kaulakoru, mattapintainen helmi on tyylikkään näköinen. Kukka 3,5cm on antiikkihopeoitua korumetallia, kaulakorun pituus on 49 cm, ketju on 5mm paksua papuketjua, kaikki metalliosat on hopeoitua ja nikkelitöntä korumetallia.

Yhdistä esim.  Alise-Desing kumihelmikäsikorun kanssa.


Täällä koru kaupassa 


 


Tästä rannekorusta tuli kyllä yksi mun suosikeista, näyttävä ja kuitenkin hillitty.


Alise-Desing kumihelmikäsikoru

Tuotenro: 2133
Näyttävä musta käsikoru kauniista mattapintaisista kumipinnoitteisista lasihelmistä, korun pituus on 22 cm ( sopii 16 - 17 cm ranteeseen) helmien koko on 14 mm. Metalliosat ovat hopeoitua nikkeli vapaata korumetallia.


Yhdistä esim. Alise-Desing kumihelmikaulakorun kanssa sopii myös Alise-Desing pitkä helmikaulaketjun kanssa


Täällä koru kaupassa 


Tein vielä helmiketjun johon yhdistin oranssia ja mustaa ja kuinka hyvin ne täydentävätkään toisiaan nämä mattapintaiset mustat helmet sopikin näiden kirjavien oranssisten lasihelmien kanssa ne jotenkin tasapainoittavat toisiaan, tätä voi hyvin käyttää mustan rannekorun kanssa, ei tule niin kirjava olo.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alise-Desing pitkä helmikaulaketju

Tuotenro: 2134
Tyylikäs pitkä kaulaketju jossa kauniita mattapintaisia mustia kumipinnoitettuja lasihelmiä sekä oranssin värisiä lasihelmiä, helmien koko on 14 mm, kaikki metalliosat hopeoitua nikkelivapaata korumetallia, ketjun pituus on 104 cm.

Sopii esim. Alise-Desing kumihelmikäsikorun kanssa

Täällä koru kaupassa 2 kommenttia:

  1. Kiitos Eila lisää on tehty, kunhan saan laitettua sivuille, siinä on kuitenkin oma hommansa kuten tiedät :)

    VastaaPoista