tiistai 13. elokuuta 2013

Ihania koruja ja muuta juttua!


Olen tässä miettinyt miten saisin tähän koruiluun uutta verta ja nyt sen olen keksinyt, uudet tuulet puhaltaa kunhan saan uudet korutarvikeet jotka on jossain matkalla. 
Tässä muutama koru joita olen eilen väsännyt, olen itse ihastunut näihin hempeisiin kukka helmiin jotka on niin kesäisiä vai mitä sanotte.
Otin näitä kuvia sen verran myöhään illalla, ettei oikein luonnonvalo meinannut riittää, mutta halusin saada kuvattua ja kyllähän näistä jotenkin selvän värit on ihan oikeat ja sehän se on tärkeintä.


Pikapuoliin tulee arvonta jossa saa valita itse palkintokorun ja laitan myös ALE myynnin kauppaan, olkaahan valppaana :) Tästä tuli kyllä niin ihana vaikka itse sanonkin ja heti oma tytär halusi näistä helmistä korun, teen tähän vielä tänään lisää korvikset ja rannekorun, saa sitten settinä tai erikseen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Flower kaulakoru

Tuotenro: 2126
Kaunis lyhyt kukkariipus jossa valkoisia huurrelasihelmiä ja kukkaisia massapallohelmiä joissa ihanasti kimaltavia zirkoniarondelleja, edessä kaunis kukkalukko kaikki metalliosat laadukasta nikkelitöntä, hopeoitua korumetallia, korun pituus 49 cm + riipus 50 mm. 
 
 


 
 


Sophia kaulakoru

Tuotenro: 2123
Korussa valkoisia turkoosikivihelmiä ja kaksi ihanaa sinikukkaista lasihelmeä kauniit pronssiruusut antavat ilmettä korulle, kaikki metalliosat nikkelitöntä korumetallia, riipuksena kaunisfilligraaniriipus 50 mm korun pituus 62 cm + riipus. Myydään myös settinä kts. korusetit. 
 


Sophia käsikoru

Tuotenro: 2124
Korussa Valkoisia turkoosikivihelmiä, sinikukkainen lasihelmi ja kauniit pronssiruusut, nikkelitöntä korumetallia, pituus 20 cm. Myydään myös korusettinä kts. korusetit 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti