torstai 21. marraskuuta 2019

Luulla tai tietää!

                                                                                          

Nyt alkaa olla loppuvuoden kuumottavimmat ajat monessakin mielessä, LAKKO on herättänyt monenlaisia ajatuksia, kaikki tsemppi niille keiden takia lakkoon on menty ja sormen heristys johtoportaalle vai onko sormi liian vähän, onhan se nyt uskomatonta, että palkkaus laskee jopa 50 % tätä ei voi perustella millään. 

Ikävä seuraus lakkoilusta kohdistuu suoraan pieniin yrittäjiin ja erityisesti verkkokauppoihin, joiden elanto on täysin riippuvainen kirjeiden ja pakettien kulusta, ilman niiden toimivuutta ei ole myyntiä. Seuraus lakkoilusta ja erityisesti eri kuljetusalojen tukilakoista on saanut aikaan sen,
että  verkkokauppojen asiakkaat ei uskalla tilata, koska  LUULLAAN,  että paketit ei kulje. Tässä kohtaa ei ole oikeaa tietoa kansalaisilla.

Matkahuolto pelaa paremmin kuin koskaan, paketit kulkee ennätys ajassa kohteisiin, mahdolliseen lakkotilanteeseen matkahuolto oli varautunut etukäteen, vaikka matkahuollon pakettikuljetukset on lisääntyneet 40 % niin silti kuljetus pelaa, kyllä tässä on postilla tekemistä, että saavat paikattua lakon aiheuttamat menetykset.

Itse olen tilannut lakon aikana sekä suomesta, että ulkomailta, kaksi postin pakettia seisoo terminaaleissa, kaikki matkahuollon paketit on tulleet nopeasti, jopa aasiasta viime viikon maanantaina tilattu paketti DHL kuljetuksena tuli kotiin torstaina, siis postin normaali kirjetoimitus ei ole näin nopea.

Tässä onkin viesti kaikille asiakkaille,  kuljetus pelaa, kun valitsee toimittajaksi matkahuollon.

Ensin säikähdin, että miten saan lakon aikana tilattua kaiken tarvittavan materiaalin korujen tekoon, mutta onneksi on matkahuolto ja muut toimijat, jotka toimittavat oikeastaan jopa paremmin kuin aikaisemmin, onhan tämä suuri mahdollisuus muille kujetusyhtiöille saada palvelunsa näkyviin.

Toivottavasti tässä lakossa päästään nopeasti hyvään ratkaisuun.
                                                          
Kaupassa on paljon uutuus koruja, tarjouksissa on paljon hyviä lahjaksi sopivia koruja, tarjoukset vaihtelevat, joten jos ja kun löydät sopivan korun tarjouksesta, kannattaa se hyödyntää heti.

Lisäksi vielä muutaman päivän ajan on KAUPAN PÄÄLLE tarjous.  KAUPAN PÄÄLLE!
Voit valita toisen koruista KAUPAN PÄÄLLE, kun tilauksen loppusumma alennusten jälkeen on vähintään 25,00 euroa.

Saat molemmat korut KAUPAN PÄÄLLE, kun tilauksen loppusumma alennusten jälkeen on vähintään 45, 00 euroa.3651 Alise Design Unisieppari kaulakoru VALITSE VÄRI JA PITUUS

Unisieppari kaulakoru jossa on   helmiä 8 mm, useita värejä,  seittirenkaan koko 30 mm,  koru on kokonaan hopeoitu ei sisällä nikkeliä, useita pituuksia  + jatkoketju 5 cm, jolla saat säätövaraa pituuteen.
Ilmoita kaulakorun pituus kassalla lisätietoja kohdassa.
Ilman valintaa ketju 55 cm.


3092 Alise Design nuottiavain käsikoru

Papuketjuun tehty käsikoru jossa on nuottiavainriipus 26  mm, pieni metallihelmi,  sekä pyöreä Dream tekstilaatta 10 mm, koru on kokonaan hopeoitu ei sisällä nikkeliä, useita pituuksia  + jatkoketju 4 cm, jolla saat säätövaraa pituuteen.
Ilmoita käsikorun ketjun pituus, kassalla lisätietoja kohdassa.
Ilman valintaa ketju 19 cm.


 
Koru liitetään automaattisesti tilaukseen. Saat vahvistuksen tilauksen jälkeen sähköpostiin.


 www.alisevkoru.fi

Osallistu ARVONTAAN facebookissa  


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti