sunnuntai 8. heinäkuuta 2018

Ihania uutuuksia ja muuta kivaa, KAIKKI KORUT ALENNETTU!KUKKAKUVIOITUJA LASIKORUJA

Ihastuin niin näihin kukkahelmiin, harmi vain, että kuvat eivät koskaan anna oikeutta ja yleensä loisto ja kirkkaus näillä peruskameroilla ei oikein tule esille. 

Löysin nämä upeudet suomalaisesta korutarvike kaupasta ja tilasin muutaman nähdäkseni minkälaisia ovat  luonnossa ja ihastuin niin, että muutaman päivän kuluttua olin tilaamassa lisää ja kuis ollakkaan melkein kaikki oli myyty loppuun, eli joku muukin ihastui näihin, no aloin etsimäään muista kaupoista eikä löytynyt mistään, kunnes ulkomaisilta korutarvike sivustoilta onnistuin löytämään jes.
 

Tässä ensimmäisenä käsikoru, jossa on laadukkaita särmikkäitä kukkahelmiä, helmi on kristallin tapaan kulmikas ja loistaa valon osuessa siihen, koru on tehty laadukkaaseen papuketjuun, kaiken kruunaa kaunis kristallisydän.
Tässä muutamia erilaisia korvakoruja käsikorun seuraksi.

NILKKAKORUJA

Kesä on nilkkakorujen aikaa, nilkkakorujen suosio on lisääntynyt viime vuosina ja tuohan  koru nilkassa kantajalleen aivan erityisen fiiliksen.

Tässä uusin monikerroksinen nilkkakoru ja muutama muu tämän kesän tuotos, kaupassa on yli 20 korua joihin on valittavana useita kristallin ja helmen värejä sekä pituuksia, kaikkiin nilkkakoruihin tulee jatkoketju, jolla saa säätövaraa koruun.
 


Oma suosikki on tällä hetkellä ensimmäisenä kuvassa oleva uusin nilkkakoru, se on vain niin kaunis nilkassa, kuvassa tyttären nilkassa ja toinen koru omassa nilkassa, omaa nilkkaa onkin haasteellista kuvata, jalka tuolille ja siinä sitten etsit köykistellen kuvakulmaa ja sopivaa valoa ja tietysti piti lainata toisen ns. 😉 kenkähullun tyttären kenkiä, vaikkakin molemmilla niitä riittää.Tässä vuosien saatossa suosituimpia tilattuja nilkkakoruja, kaikkiin on saatavilla useita värejä.

  Kaikki alennuksessa  - 30 - 70 %

    Osta nyt maksa Syyskuussa!
         www.alisevkoru.fi

Facebookissa on meneillään vapaavalintaisen korun arvonta, faceen pääsee sivupalkista klikkaamalla. 
Klarnan kesäkampanja!
Osta nyt maksa vasta syyskuussa ja nauti kesästä ja ihanasta lomailusta.

 

 

 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti