torstai 16. heinäkuuta 2015

Ihanat ketjukorut kaulaan!


Innostuin tekemään näitä ketjukoruja, kun kesäksi tuli tilattua erilaisia ihania kristalleja, korut on kaikki hopeoituja kuten kaikki hopeanväriset koruni  ovat, muutama ruusukulta ja tummempi koru materiaali mahtuu mukaan, mutta hopea on enemmän mun juttu, niin ja kaikki myynnissä olevat korut on myös nikkelittömiä.

Kaikkiin näihin koruihin saa joko 50 tai 60 cm ketjun, jos haluat vaikka piiitkän ketjun niin sekin onnistuu, laita siinä tapauksessa meiliä os. alisevkoru@gmail.com.

Teen paljon myös koruja tilauksesta, joten laita meiliä jos haluat teettää omanlaisesi korun, suunnitellaan yhdessä mieluinen.

                     www.alisevkoru.com
2629 Alise Design - Swarovski sydänkaulakoru
Muodikas kaulakoru, jossa on FAITH teksti rengas 22 mm ja vaaleanpunaisia  kristalleja 8mm sekä kaunis swarovski kristalli sydän, papuketju 3 mm, koru on kokonaan hopeoitu eikä sisällä nikkeliä, pituus  50cm.


 


 2623 Alise Design FAITH kaulakoru kirkas 60 cm 

Muodikas kaulakoru, jossa on FAITH teksti rengas 22 mm ja kirkkaita bicone kristalleja 8mm papuketjussa 3 mm, koru on kokonaan hopeoitu ei sisällä nikkeliä, pituus  60cm.
2620 Alise Design - FAITH kaulakoru 50 cm
Muodikas kaulakoru, jossa on FAITH teksti rengas 22 mm ja turkooseja  bicone kristalleja 8mm papuketjussa 3 mm, koru on kokonaan hopeoitu ei sisällä nikkeliä, pituus  50cm.

 

2624 Alise Design - Rosa FAITH kaulakoru 50 cm
Muodikas kaulakoru, jossa on FAITH teksti rengas 22 mm ja vaaleanpunaisia  kristalleja 8mm papuketjussa 3 mm, koru on kokonaan hopeoitu ei sisällä nikkeliä, pituus  50cm.


2628 Alise Design - kaulakoru FAITH perhonen
Muodikas kaulakoru, jossa on FAITH teksti rengas 22 mm ja turkooseja bocone kristalleja 8mm ja kristalli perhonen papuketjussa 3 mm, koru on kokonaan hopeoitu ei sisällä nikkeliä, pituus 50cm.
2630 Alise Design - sydänkaulakoru FAITH
Muodikas kaulakoru, jossa on FAITH teksti rengas 22 mm ja kirkkaita bicone kristalleja 8mm sekä kristalli sydän 10mm  papuketjussa 3 mm, koru on kokonaan hopeoitu ei sisällä nikkeliä, pituus 50cm.

2627 Alise Design - kaulakoru FAITH musta 60 cm
Muodikas kaulakoru, jossa on FAITH teksti rengas 22 mm ja mustia kristalleja 8mm papuketjussa 3 mm, koru on kokonaan hopeoitu ei sisällä nikkeliä, pituus 60cm

2622 Alise Design - FAITH kaulakoru kirkas 50 cm


Muodikas kaulakoru, jossa on FAITH teksti rengas 22 mm ja kirkkaita bicone kristalleja 8mm papuketjussa 3 mm, koru on kokonaan hopeoitu ei sisällä nikkeliä, pituus  50cm.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti