tiistai 7. huhtikuuta 2015

Uusia koruja muuton jälkeen!

Ihanaa on kevät vaikka vähän viileetä, mutta valoisaa ja kesä lähempänä. Täällä mun blogissa on ollut vähän hiljaista, vaikka muuten elämässä ei ole hiljaista, muutto kun on vienyt kaiken ajan.
Osa näistä koruista on ollut jo jonkin aikaa sitten tehtynä, mutta nyt vasta löysi tien tänne blogiin.





 Kauniissa kaulakorussa on suuri kolmois sydänriipus 60 mm jossa kauniisti kimaltavia chaton kristalleja, ketjuna vahva  papuketju, koru on kokonaan hopeoitu ja nikkelitön, ketjun pituus 65 cm + jatkoketju 4.5 cm + riipus.

Täältä löytyy koru kaupasta 






























 Kauniissa kaulakorussa on turkooseja kuulasihelmiä 8 mm  joiden pinta on hennon röpelöinen sekä pieniä hopeoituja helmiä, eteen tulee kaunis antiikkihopeinen linturiipus jonka leveys on 55 mm, ketjuna suosittu papuketju, koru on kokonaan hopeoitu ja nikkelitön, pituus 56 cm + jatkoketju 6 cm.

Täällä koru kaupassa 












 Muodikas kaksirivinen leveä käsikoru jossa vaaleanpunaisia helmiäishelmiä 12 mm, kaikki metalliosat on hopeoitua korumetallia eikä sisällä nikkeliä, pituutta voi säädellä  18 - 21 cm välillä riippuen siitä mihin kohtaan lukon kiinnittää.


Täällä koru kaupassa 





















Muodikas kaksirivinen leveä käsikoru jossa turkoosin värisiä mattapintaisia  helmiäishelmiä 12 mm, kaikki metalliosat on hopeoitua korumetallia eikä sisällä nikkeliä, pituutta voi säädellä  18 - 20 cm välillä riippuen siitä mihin kohtaan lukon kiinnittää.



Täällä koru kaupassa 























 
 






Tyylikäs kaulakoru jossa turkooseja särmikkäitä lasikristallihelmiä 10 mm ja särölasihelmiä 8 mm sekä hopeoitu stardusthelmi 8 mm hopeoituun kuparilankaan kieputettuna, edessä kaunis lehtilukko, siipiriipus 48 mm taotussa renkaassa 25 mm, koru on kokonaan hopeoitu ja nikkelitön, pituus 55 cm + riipusosa 11 cm.


Täällä koru kaupassa 














Kaulakorussa on kirkkaan sinisiä lasinugetteja 15 mm joissa kaunis kiilto riipuksena filigraanisydän 35 mm kauniissa linkissä, koru on kokonaan hopeoitu eikä sisällä nikkeliä, pituus 53 cm + jatkoketju 5 cm.  
 
 

1 kommentti: