maanantai 16. helmikuuta 2015

Kaupan päälle tarjous!

Muutama lasten puukoru on tullut tehtyä.

Lisäsin kauppaan myös huivikoruja sekä helmiä ja korutarvikkeita.

                      


Koru kaupanpäälle tarjous jatkuu.

Kun teet 40 € tilauksen saat kaupan päälle kuvan sydänkorun, koru on hopeoitu ja nikkelitön, ketju hopeoitu papuketju, sydämmen koko 50 mm.


                                                          KORUKAUPPAAN PÄÄSET TÄSTÄ Puisessa korussa on keltaisia kukkahelmiä 20 mm ja vaaleanpunaisia pyöreitä helmiä 8 mm sekä pieniä riipuksia lasia ja hopeoitua korumetallia, korun osat on hopeoituja eikä sisällä nikkeliä, pituus on 16 cm + jatkoketju 4 cm
  

Koru kaupassa


Puisessa korussa on sinisiä kukkahelmiä 20 mm ja valkoisia pyöreitä helmiä 10 mm sekä pieniä riipuksia lasia ja hopeoitua korumetallia, korun osat on hopeoituja eikä sisällä nikkeliä, pituus on 17 cm + jatkoketju 5 cm

Koru kaupassa 


Kaulakorussa on vaaleanpunaisia ja fuksian värisiä puisia kukkahelmiä 15 mm, riipuksena punainen puusydän 20 mm sekä enkeli ja lasikristalli, ketju ja muut osat on hopeoituja eikä sisällä nikkeliä, pituus 40 cm + jatkoketju 4 cm.


Koru kaupassa 

2 kommenttia:

  1. Oikein sieviä koruja, kannattaako tämmöinen korukauppa? Onko ollut asiakkaita? Vähän häiritsi kun korukaupan enkeleillä oli siivet väärinpäin?

    VastaaPoista
  2. Hei Merja ja kiitos kommentista, enkelien siipiä näytetään käytettävän molemmin päin se kai on katsojasta kiinni miten sen ajattelee, näitä siipimalleja en ole nähnyt käytettävän toisinpäin, mutta kaikki on mahdollista ja laitan tietysti siivet asiakkaan toiveen mukaan, kävin tuolla sinunkin sivuilla, kauniita koruja on sinullakin ja enkelit oli oikein kauniita, samoilla siivilläkin näkyi olevan.
    Jos tuosta kaupan pidosta haluat enemmän tietoa niin vastailen sinulle osoitteessa, alisevkoru@gmail.com
    Mukavaa kevään jatkoa :)

    VastaaPoista