keskiviikko 22. lokakuuta 2014

Kutsuja koruja ja hemmottelua !

HAUSKAA OLLA PITTÄÄ :)

Olinpas pitämässä mukavia Oriflame / korukutsuja, koolla oli porukka naisia jotka olivat kokoontuneet viettämään iltaa yhdessä, illan emäntä oli käynyt aiemmin pitämäni ihonhoitokoulutuksen ja kehunut sitä ystävilleen, jolloin päättivät pyytää minut illanistujaisiin pitämään esittelyä tuotteista ja ihonhoidosta, seerumit ja öljykapseleiden käyttö kiinnosti kovasti, osalle erityisihonhoito tuotteiden käyttö oli tuttua ja seerumit oli käytössä ja niitä ostettiinkin hoitamaan syksyn kuivattamaa ihoa voiteiden rinnalle,  kiinnostuneita oltiin  myös juhlameikistä pikkujouluun ja osa testailikin meikkejä juhlaa varten.   

                                  
 

   

 Time Reversing Tehoseerumi


 
 
                               

 Ecollagen kasvinkantasolu - uute Tehoseerumi
                                                  Pakko laittaa vielä tämä ihana UUTUUSMonikäyttöinen meikki-/ihonhoitotuote, jossa on kevyt koostumus ja kestävä, puolipeittävä sävy. Patentoitu Brightening-tekniikka sisältää aktiiviaineita, jotka kirkastavat ja heleyttävät ihoa. Suojakerroin 35 sekä UVA/UVB -suojat. 40  m


Täällä kauneusblogissani lisää tietoa  

Mukana minulla oli tietysti koruarsenaali, joita innostuttiinkin kovin sovittelemaan ja kaupaksi meni kaikenlaisia koruja erityisesti juhlakorut kiinnostivat alkaahan pikkujoulut lähestymään ja osa  osti töihin suosittuja avainkoruja ja erityisesti niissä kiinnosti se, että ne muuntuvat helposti käyttökoruiksi kun ottaa avaimen lukko - osan pois, näin koru muuntuu tärkeeseen palaveriin sopivaksi jonne ei sopinut mennä avaimet kaulassa, eräs vieraista ostikin kolme eri väristä avainkorua juuri tämän takia voi sitten käyttää eri asujen kanssa.

Sainkin parit kutsu pyynnöt toiset oli työpaikalle päivällä no sehän minulle sopii koska teen tätä  kokopäiväisesti ja toiset kutsut tulivat syntymäpäiville.

Kutsuja on muutenkin ihana pitää, koska olen tällainen sosiaalinen ihmistyyppi ja ollut aina kiinnostunut kauneudesta, siksi kai on tullut käytyä siihen liittyen erilaisia koulutuksia ja kursseja, kuten Oriflamella kävin  kouluttavan kauneusneuvoja koulutuksen joka kesti n. puolitoista vuotta osa lähiopiskelua ja osa etänä verkossa.
On tullut käytyä myös ripsienpidennys koulutus, rakennekynsi koulutus sekä pigmentointikoulutus.

Tästä pääset korukauppaan 

Tässä pari uusinta korua ruskeeta ja valkoista.

 Kaulakorussa  on valkoiset helmiäishelmet 5 mm ja 10 mm sekä mustia lasikristallihelmiä 5 mm, Riipuksena suuri musta ruusu 55 mm kauniissa linkissä 20 mm, papuketju ja muut osat kuparipäällysteistä korumetallia ei sisällä nikkeliä, korun pituus 75 cm.


Kaunis käsikoru jossa on valkoisia lasihelmiä 10 mm, antiikkihopeisessa lukossa on kaunis kuviointi, riipuksena hopeoitu eiffel torni 25 mm, korun pituus 19 cm.

Korvakoruissa on valkoiset helmiäishelmet 10 mm, välissä ruusulinkki 25mm,  ei sisällä nikkeliä, pituus koukun yläosasta 10 cm.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti