perjantai 25. heinäkuuta 2014

Nahkakoruja ja KAUPAN PÄÄLLE tarjous!!!

Pitkästä aikaa kerkee tännekkin laittaa jotain, koruja on tullut tehtyä kyllä kaikenlaisia, tässä nyt nahkaisia koruja ja alla muita tehtyjä.
TÄSTÄ PÄÄSET KAUPPAAN TUTUSTUMAAN LAAJAAN KORUVALIKOIMAAN


Alla oleva tarjous kaupassa2179,1

Alise  Design  kaksois-sydän nahkakaulakoru  
Tyylikkäässä kaulakorussa on nahkanauhassa kaksois-sydän riipus 30 mm sekä nauhassa  hopeoituja putkihelmiä, koru on hopeoitu ja nikkelitön, pituus 53 cm  + jatkoketju 5cm + riipusosa 5 cm.

Alise  Design - siipi nahkakaulakoru Tyylikkäässä kaulakorussa on nahkanauhassa siipiriipus 50 mm taotussa renkaassa sekä nauhassa  hopeoituja putkihelmiä, ketju ja muut osat on hopeoituja ja  nikkelitömiä, pituus 58 cm + riipusosa 7,5 cm.

Alise  Design - ankkuri nahkakaulakoru Tyylikkäässä kaulakorussa on nahkanauhassa ankkuri riipus 35 mm tekstirenkaassa 20mm sekä nauhassa  hopeoituja putkihelmiä, ketju ja muut osat on hopeoituja ja nikkelitömiä, pituus 56cm.

Alise  Design - siipisydän nahkakaulakoru
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Tyylikkäässä kaulakorussa on nahkanauhassa siipisydän riipus 30 mm sekä nauhassa on hopeoituja putkihelmiä, koru on hopeoitu ja nikkelitön, pituus 60 cm + jatkoketju 5 cm.
 
 
 
 
 
Alise  Design  - käsikoru mustaa nahkaa Laadukas musta muotikoru ranteeseen, nahkanauhassa jonka leveys10mm on hopeoituja korumetalliosia, lukko-osassa love tekstilaatta ja jatkoketju, jonka avulla ketju sopii monen kokoiseen ranteeseen, koru on hopeoitu ja nikkelitön sekä lyijyvapaa, pituus 19 cm + jatkoketju 5 cm.
Alise  Design - nahkakäsikoru mustavalkoinen

Laadukas mustavalkoinen muotikoru ranteeseen. Nahkanauhassa jonka leveys on 10mm on hopeoituja korumetalliosia,  jatkoketjun avulla ketju sopii monen kokoiseen ranteeseen, koru on hopeoitu ja nikkelitön sekä lyijyvapaa, pituus 19 cm + jatkoketju 4 cm.
Alise  Design - nahkakäsikoru ruskea 

Tyylikäs muotikäsikoru laadukkaasta ruskeasta  nahasta,  jossa on hopeoituja korumetalli koristeita ja pieni dream tekstilaatta,  jatkoketjun ansiosta koru sopii useamman kokoiseen ranteeseen,  koru on hopeoitu ja nikkelitön, pituus 17,5 cm + jatkoketju 5 cm
Alise  Design - nahkakäsikoru valkoinen
 Tyylikäs muotikäsikoru laadukkaasta valkoisesta  nahasta,  jossa on hopeoituja korumetalli koristeita ja pieni love tekstilaatta,  jatkoketjun ansiosta koru sopii useamman kokoiseen ranteeseen,  koru on hopeoitu ja nikkelitön, pituus 18 cm + jatkoketju 5 cm

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti