sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Korviksia, korviksia ja korviksia...

Mulla on nyt osa koruista myynnissä Helmi kirppiksen Käsintekijöiden Taitotorilla  ja sinne sekä kauppaan on tehty koruja, tässä osa niistä ja lisää tulee kaiken aikaa, jotenkin on kertynyt niin paljon tekemistä, että ei tahdo aika riittää kaikkeen, täytyy varmaan kohta nipistää yöstä aikaa :).

Tässä muutamat korvikset                      Nämä kukkamassahelmet on seikkaillu laatikossa kesästä asti eikä oikein ole irronnut mitään, tein sitten tällaiset arki korvistyypit niin ja  samoin vihreä särölasihelmi oli vähän mun tyylistä poikkeava, kuten ylipäänsä koko nämä korvikset, mutta eikös sitä aina kehoteta lähtemään oman mukavuusalueen ulkopuolelle ja nyt on niin tehty.
 
 

Nämä vaaleanpunaiset on kyllä toisaalta aika hemaisevat.


 Tarkemmin tietoa Täällä kaupassa Näistä tuli niin tyttömäisiä ja kuitenkin sopii kaiken ikäisille :)Korvakoruissa on lasihelmi ja filligraanihopeahelmi, metalliosat hopeoitua ja nikkelitöntä korumetallia korun pituus koukun yläosasta n. 4 cm, useita värejä.


Täältä korut löytyy kaupasta 

Nämä on mielestäni enemmän klassista tyyliä, ainakin muistan jo aikojen alusta pisara malliset kultakorvikset siis jostain 80 luvulta.

Emily korvakorut

Tuotenro: 2167 Korvakorujen kivimateriaali on turkoosi ja valkoinen turkoosi, metalliosat on hopeoitua ja nikkelitöntä korumetallia, pisaran muotoisen korun pituus koukun yläosasta n. 5 cm.Täällä korut kaupassa 
Lily korvakorut

Tuotenro: 2166 Korvakorujen kivimateriaali on turkoosi ja valkoinen turkoosi, metalliosat on hopeoitua ja nikkelitöntä korumetallia, pituus koukun yläosasta sydän 4,5 cm ja pyöreä 5 cm.

  

Täällä korut kaupassa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti