keskiviikko 18. syyskuuta 2013

Alise - Desing uutuuksia!!

Muutama koru on tehty uuteen Alise - desing sarjaan joka on kehitteillä koko ajan,  joitakin muokkaan vielä uusiksi kunhan saan tarvittavat korumateriaalit, paljon monenlaisia  eri juttuja tulossa kunhan saan tehtyä, mutta alkuun mennään näillä.


Alise-Desing Aada käsikoru

Tuotenro: 2136
Käsikoru jossa kauniita mattapintaisia mustia kumipinnoitettuja lasihelmiä sekä oranssin värisiä lasihelmiä, hopeoitu nikkelitön, helmien koko 14 mm, korun pituus 21.5 cm sopii 16 - 17 cm ranteeseen, pituus valittavissa ranteen koon mukaan, ilmoita tilauksessa ranteen ympärysmitta.

Sopii esim. Alise - Desing kaulaketjun ja Alise - Desing mustan helmikaulakorun sekä Alise - Desing  helmikaulaketjujen kanssa

Täällä koru kaupassa
Alise - Desing violetti käsikoru

Tuotenro: 2137
Käsikoru jossa kauniita mattapintaisia mustia kumipinnoitettuja lasihelmiä 14mm sekä violetin värisiä kirjavia lasihelmiä 12mm, korun pituus 21.5 cm sopii 17 - 18 cm ranteeseen, pituus valittavissa ranteen koon mukaan, valitessasi muun koon ilmoita tilauksessa ranteen ympärysmitta.
Sopii esim. Alise - Desing kaulaketjun ja Alise - Desing mustan helmikaulakorun kanssa.

Täällä koru kaupassa 
Mustat helmet.

 Alise - Desing helmikaulakoru musta
Tuotenro: 2138
Tyylikäs laadukkaista lasihelmistä tehty kaulakoru. Kaulakorun kokonaispituus on noin 52 cm, helmien koko 10 mm. Hopeoidun taotun renkaan halkaisija 25 mm. Metalliosat ovat hopeoitua nikkeli- ja lyijyvapaata korumetallia.


Sopii esim. Alise - Desing käsiketjun  ja Alise - Desing kumihelmikäsikorun sekä muiden Alice - Desing rannekorujen kanssa.

Täällä koru kaupassa 


Pari yhdisteltävää ketjukorua.
Alise - Desing kaulaketju
Tuotenro: 2140 Yksinkertaisen tyylikäs papuketju kaulalle ketjussa taottu rengas. Metalliosat ovat hopeoitua nikkeli- ja lyijyvapaata korumetallia. Papuketju on noin 0,5 cm paksu ja renkaan halkaisija on noin 25 mm. Korun pituus joko 46 cm, 50cm , 55cm tai 59cm ilmoita pituus tilauksessa, (pituus on korun kokonaispituus: ketju+lukko+tekstirengas).
Sopii esim. Alise - Desing käsiketjun ja Alise-Desing kumihelmikäsikorun kanssa
 
 Täällä koru kaupassaAlise - Desing käsiketju

Tuotenro: 2139
Yksinkertaisen tyylikäs kaksinkertainen papuketju ranteeseen. Ketjussa taottu rengas. Papuketju on 2 x 0.5 cm paksu ja renkaan halkaisija on 25 mm. Metalliosat ovat hopeoitua, nikkelitöntä korumetallia. Pituus 18 cm, saat sopivan pituuden, kun ilmoitat tilauksen yhteydessä ranteen ympärysmitan, niin mitoitan korun sen mukaan).
Sopii esim. Alise - Desing kaulaketjun ja Alise - Desing mustan helmikaulakorun kanssa

Täällä koru kaupassa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti