lauantai 2. helmikuuta 2013

Urakointia vähän

Vihdoinkin kerkeen laittamaan näitä tänne blogiin, avainketjuja taas muutama tehty ja korviksia, taas tuntu että ei irtoo mitään, mutta sitten vaan kun alkaa laitteleen helmiä jonoon ja vaihtelee niitä ja hakee oikeaa paikkaa niin loppujen lopuksi jäljellä on pari alkuperäistä ja kaikki muut vaihtunut ja vaihtanut paikkaa ja siinä se sitten on välillä miellyttää enemmän ja välillä vähemmän, oikeestaan viimeinen avainketju ei oikeen tunnu omalle, mutta jospa jonkun muun mieleen ehkä olisi :) mene ja tiedä aika näyttää.Mikä on teidän mielipiteenne kannattaako avainkoru tehdä vaijeriin vai linkittämällä, näissä on käytetty Artistic Wiren tummumatonta hopeoitua koruvaijeria, mikä olis paras vaijeri, jossain mainostettiin Pandelon vaijeria?




Tässä siis ensimmäinen avainkoru, joka oli tänään kaulassa kun kävin äitiä katsomassa kuntoutus-sairaalassa ja niinhän siinä kävi, että se on nyt äidillä ja taitaa jäädäkkin no ei muuta kun uutta putkeen, kaupassa se on vielä myynnissä kuitenkin, täytyy tehdä toinen kauppaan tästä kun tuli mielestäni kaunis avainketju. 




 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cathy avainhelminauha

Tuotenro: 2043
Pitkässä avainkorussa on helmiäislasi,- huurrelasi,- mustia laavakivi - ja pieniä helmiäiskivihelmiä, korumetalliosat hopeoituja ja nikkelittömiä, renkaaseen tulee avainrengaslukko pituus 96 cm + avainriipus. 
 














6 kommenttia:

  1. Kaunis on minunkin mielestäni,kävisi myös ihan koruna.

    VastaaPoista
  2. Koruna minäkin sen kaulaan laitoin ja äidille laitoin avaimen tähän.

    VastaaPoista
  3. Oi, onpa nätti! Taidokasta työtä!

    VastaaPoista
  4. Kiitos Liisa lueskelin sinun blogin kahvijuttua ja meille varmaan tulis nouseva myrsky jos edes ajatus kävis lopettamisessa ;)

    VastaaPoista