maanantai 25. maaliskuuta 2019

Upea Unisiepparikaulakoru KAUPAN PÄÄLLE!

Laitoin kevään kunniaksi tarjouksen, vaikka ulos kuin katsoo ei keväälle näytä, lunta tulee taivaan täydeltä, mutta eiköhän nämä ole viimeiset talven merkit, muutaman päivän kuluttua siirrytään kunnolla kevääseen, ei muuta kuin optimismia peliin niin taas luistaa.

Kaupassa on mahdollisuus saada ihana suosittu 
Unisiepparikaulakoru KAUPAN PÄÄLLE, kun tekee vähintään 35,00 euron tilauksen.

Ilmoita kassalla lisätietoja kohdassa Kaupan päälle korun numero joka on kuvassa, sekä kaulakorun pituus ja kristallin tai helmen väri ( värit löytyy korun tiedoista ), koru lisätään automaattisesti tilaukseen, kaulakoru tulee 55 cm pituisena (  ketjun pituus ) ja väri kuvien mukaan  jos ei  valintoja ole laitettu tilaukseen.

Saat kaupan päälle korusta erillisen vahvistuksen tilauksen jälkeen.



 
Korusta on lisätietoa kun klikkaat alla korun linkkiä. 

 3363 Alise Design Unisieppari kaulakoru kristallilla,  
Unisieppari kaulakoru jossa on helmiäishelmi 8 mm, useita värejä, seittirenkaan koko 30 mm,  koru on kokonaan hopeoitu ei sisällä nikkeliä, useita pituuksia  + jatkoketju 5 cm, jolla saat säätövaraa pituuteen.

3249 Alise Design Unisieppari kaulakoru helmellä
Unisieppari kaulakoru jossa on bicone kristalleja 8 mm, useita värejä ja ruususiipiriipukset, seittirenkaan koko 30 mm,  koru on kokonaan hopeoitu ei sisällä nikkeliä, useita pituuksia  + jatkoketju 5 cm, jolla saat säätövaraa pituuteen.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti