perjantai 24. marraskuuta 2017

Korujuttuja, alennuksia ja arvontaa :)



No koska mukana ajassa kuuluu kuulemma pysyä niin osallistunpahan minäkin sitten tähän kohta hurmoksellisiin sfääreihin nousevaan ilmiöön, joka huijaus, huijaus ei olekaan musta perjantai vaan musta viikonloppu ja joillekin koko viikko on mustaa.

Mikä BLACK FRIDAY?

No jos nyt puhutaan amerikkalaisittain siis  Black Friday (musta perjantai) on kiitospäivän jälkeinen päivä eli marraskuun neljännen torstain jälkeinen perjantai, ja sitä pidetään Yhdysvalloissa kauppojen joulusesongin avauspäivänä.
Nimitys ”Black Friday” juontaa juurensa Philadelphiaan 1950- tai 1960-luvulle. Tuolloin kiitospäivän jälkeistä päivää alettiin kutsua mustaksi johtuen vilkkaasta liikenteestä, joka työllisti poliisia.[2] Myöhemmin termi levisi ympäri Yhdysvaltoja, ja sen merkitys yhdistettiin kirjanpidossa käytettäviin väreihin. Alkuvuosi on useille kaupoille vielä tappiollista eli tilinauhoissa punaista, mutta Black Fridaysta eteenpäin tehdään voittoa – eli mustalla kirjattavaa tulosta.

Nyt olis hyvä aika vaihtaa kännykkä uudempaan, koska entinen tilttas ja pysyy pimeänä, laina kännyllä ollaan, joten siinä mielessä BLACK FRIDAY osuu oikeaan aikaan kuin nenä päähän.

Katsoin ikkunasta ja onhan toi sääkin tänään tyypillisen syksyinen, usvainen ja musta märkä asfaltti, sopii päivään.

Huomenna saisikin olla ihanaa lumisadetta ja tunnelmaa, vietetään nimittäin naisporukalla perinteistä pikkujoulua, ai että ihanaa päästä rentoutumaan ja nauttimaan hyvästä ruuasta, seurasta, ym.. pukkikin tulee tietysti ja lahjan teema tänä vuonna on arvatkaa vaan no sinivalkoinen.

Laitoin myös korukauppaani alen, tässäpä tietoa.



 Paljon koruja ALE - 20% - 60 %
 Paljon tarjouksia koko viikonlopun ajan, alennusmyynti alkaa perjantaina 24.11 heti keskiyöllä.


Alennuksessa mm nämä
ketjukaulakorut  
avainkaulakorut 
enkelikorut
korvakorut 
helmet
helmikäsikorut
unisiepparikorut
lastenkorut
Lisäksi Ale koreissa - 20 - 65 % alennuksella koruja.

Facebookissa on vapaavalintaisen korun arvontaa, osallistumaan pääset tästä

Muutamia viimeisimpiä koruja, useimmissa koruissa joissa on helmiä ja/tai  kristalleja on useita värivaihtoehtoja, kaikissa korviksissa voi valita koukku tai nappimallin, kaikissa avainkoruissa on pituudet 70 - 120 cm, käsi,- ja kaulakoruissa on kaikissa useita pituuksia, kaikissa avainkoruissa on irrotettava lukko - osa ja osassa  helmikoruista on myös riipus erikseen irrotettavalla lukolla, jolloin niitä voi käyttää pitkinä helminä tai kuten kuvassa.


















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti