sunnuntai 12. kesäkuuta 2016

Nilkankin voi kaunistaa korulla!Ihanaa kun saa taas pukeutua kevyemmin ja kaunistautua koruilla.

Uusia koruja on tullut tehtyä, nilkkakorut on taas ajankohtaisia, itselläkin tulee kesän aikaan pidettyä paljon ja tulee kyllä hyvä fiilis kun jalkakin tuntuu kauniimmalta, ei muuta kun kokeilemaan.

 Tässä muutama koru nilkkaan.Nämä siniset bicone kristallit oli pyörineet jo jonkin aikaa laatikossa, kunnes tuli asiakkaalta toive sinisestä nilkkakorusta, no siihenhän nämä sopivat kuin....asiakas piti kovasti ja niinpä tein myös kauppaan.
Tein korusta useita pituusvaihtoehtoja, onpahan sitten kaiken kokoisiin nilkkoihin ja vielä kun korussa on jatkoketju jolla saat lisää pituutta, niin oikean pituuden valitseminen ei ole millin tarkkaa, korujen osat ja ketjut on hopeoituja sekä myöskin nikkelivapaita joka nykyään on tärkeää koruissa.
Jatkoketjujen päihin tulee aina koruun sopiva helmi tai kristalli.
Joskus jatkoketju ei ole kerennyt  kuvaan. mutta sen laitan aina.

Olen muuten innostunut kuvien retusoimisesta, kun sen kerran löysin, retusoinnilla saa hyvin piilotettua taustalta väärät asiat, alla olevan kuvan otin keittiön pöydällä ikkunan ääressä ja siihen tuli rumasti pöytäliina ja kukkamaljakko mukaan, no otin maljakosta kohtia jotka näkyy nyt kuvan taustana, koru on kuvattu maljakossa lautasen päällä jossa on kultareunat, kultareunaa on monistettu kuvaan. Tää retusointi on niin kivaa, muissakin kuvissa näkyy retusoinnin jälkiä, kuten esim. korujen osia eri kohdissa.

Täällä lisää nilkkakoruja 

Tässä lisätietoa korusta 

Tässä nilkkakorussa on käytetty valkoisia helmiäishelmiä, jotka sopii todella moneen tilanteeseen  niin juhla kuin arki pukeutumiseen siro helmi ja pieni sydän sopii hyvin nilkkakoruun, johon ei oikein isot riipukset käy niin hyvin, mutta tietysti kaikki on mahdollista.

Tässä tämän korun tarkemmat tiedot


Tässä nilkkakorussa on käytetty ihanan hempeitä vaaleanpunaisia helmiäishelmiä, nämä helmet on erittäin kiiltäviä ja väri syötävän ihana, näistä helmistä tein myös korusetin, jossa on käsi,- kaula - ja  korvakorut eli saa täydellisen setin, setti on toisessa kohtaa.

Tässä korun tarkemmat tiedotTässä nilkkakorussa on taas käytetty valkoisia helmiäishelmiä, tämä sopii erittäin hyvin juhlaan vaikka esim. morsiammelle aika kiva kun puvun alta vilkkuu kaunis koru tai jos on lyhyempi puku niin onhan kiva jos nilkkakin on saanut kauniin korun.

Tässä lisätietoa korusta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti