tiistai 26. elokuuta 2014

Ihanat viistehiotut helmet ja muuta ihanaa!

Mietin pitkään, että mitähän näistä pitkistä viistehiotuista helmistä tekis, no tällainen riipus syntyi, ihastusta on herättänyt kun pari kertaa on ollut kaulassa, vielä pitäis keksiä mustista koru, no katsotaan mitä syntyy, noi muut riipukset onkin aika käytettyjä materiaaleja, siis uusia kuitenkin ( siipi, sydän, ruusu ) että on niissäkin aina miettiminen miten sais jotain uutta niistä kehitettyä, vaikka toisaalta monellehan nämäkin on uutta juttua. Vielä helmistä, noi vaaleanpunaiset satiinihelmet on kyllä todella upeita, kameralla ei oikein saa vangittua niiden kaunista hohdetta, joten näillä kuvilla on pärjättävä :)




















 Tyylikäs kaulakoru paksussa tummumattomassa papuketjussa, jossa on Artistic Wire  hopealankaan kieputettuja  huurrelasipisaroita 20 mm sekä 2 isoa huurrettua viistehelmeä 40 mm, riipus on taotussa rengas linkissä, riipuksessa on hopeoituja ketjuja, koru on kokohaan hopeoitu ja nikkelitön, pituus 66 cm + riipusosa 20 cm.


Täältä löydät korut kaupassa









 

 




























Tyylikäs kaulakoru jossa on mustia mattahelmiä 10 mm kieputetuissa hopealangoissa, taotussa linkissä 25mm on sulkariipus 5 cm, koru on hopeoitu ja nikkelitön, pituus 68 cm + riipusosa 7,5 cm.

Täällä koru kaupassa 










 Kaulakorussa on vaaleanpunaisia satiinihelmiä 14 mm sekä korkeakiiltoisia lasinugetteja 12 mm, riipuksena kaunis sydän medaljonki 30 mm  joka on kiinni helmilinkissä 20 mm jossa on särölasikristalli, papuketju ja muut metalliosat hopeoituja ja nikkelittömiä, pituus 52 cm + jatkoketju 5 cm + riipusosa 5,5 cm.


Täällä koru kaupassa 























Kaulakorussa on kaunis ruusuriipus 40 mm paksussa papuketjussa sekä huurrelasihelmi 10 mm, hopeoitu ja nikkelitön, pituus 53 cm + jatkoketju 5 


Täällä koru kaupassa 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti