torstai 30. heinäkuuta 2015

Vadelmia ja moussea!



TARJOUS ja KORULAHJA!





Suuren suosion saaneet ihanat Love Nature sarjan vadelmaiset kasvotuotteet nyt hintaan 17.70€
Tarjous voimassa tänään 30.7 klo 22.00 asti, saat tuotteet laittamalla meilin
 

os. mervi.virvel@gmail.com



 

 
Lahjaksi tilauksesta voit valita yhdet kuvan korvakoruista.






 SETTI SISÄLTÄÄ:
 

Love Nature Vadelma -kasvomousse

Antioksidanttipitoinen moussemainen kasvovoide kosteuttaa ja suojaa ihoa. Kevyt voide sisältää C-, E- ja B-vitamiinirikasta vadelmauutetta, joka jättää ihon pehmeäksi ja kirkkaaksi.

Love Nature Vadelma -kasvojen kuorintavoide

Kasvojen kuorinta-aine puhdistaa ja tekee ihosta pehmeän ja kirkkaan. Kuorinta sisältää C-, E- ja B-vitamiinirikasta vadelmauutetta. Mantelinkuorirakeet poistavat kuolleet ihosolut hellävaraisesti ihoa kuivattamatta.

Love Nature Vadelma -kasvojen puhdistusgeeli

Virkistävä kasvojen puhdistusgeeli sisältää vadelmauutetta, joka tekee ihosta puhtaan. Voidemainen geelipuhdistaja puhdistaa tehokkaasti kasvojen ihon ja jättää iholle viileän raikkaan tunteen.
 

http://www.alisevkoru.com/

sunnuntai 26. heinäkuuta 2015

Käsintehty korukello!


Mukavaa sunnuntaita, vettä sataa mutta ei haittaa, sain valmiiksi kauan laatikossa seisseen korukellon alun, katsotaan milloin seuraava tulee, kellotauluja on kyllä valmiina.

Heinä ALE jatkuu kaupassa ja koru arvontaan voi osallistua facebookissa.

http://www.alisevkoru.com/

https://www.facebook.com/KoruAlise 





2640 Alise Design - kello helmirannekkeella
Kaunis korukello jonka kellotaulu on ruostumatonta terästä, ranneke on tehty valkoisista helmiäishelmistä ja hopeoiduista korunosista, kellotaulussa ja lukossa on kauniisti hohtavia strasseja, kellotaulun koko 24 x 18, ranneke  on kokonaan hopeoitu eikä sisällä nikkeliä, pituus 19 cm.

Kello täällä kaupassa 








tiistai 21. heinäkuuta 2015

Lyhyttä ja pitkää siipee!



Tein parit siipikorvikset, lyhyet ja pitkät, koukulla ja napilla, en ole muutamaan aikaan käyttänyt korvakoruja kuin joskus, mutta itse tykästyin noihin pitkiin korviksiin ja oli heti laitettava kyläreissulle, eikä jäänyt viimeiseksi kerraksi, kyläpaikan naisväki halusi myös nämä korvikset, joten puuhaa riittää, korvikset on tyylikkään näköiset ja näiden kanssa ei välttämättä tarvitse kaulakorua, mutta sopii kyllä myös kaulakorn kanssa. 

Myös muunlaisia aiemmin tehtyjä siipikoruja löytyy kapasta.






2636 Alise Design Kristalli - siipi korvakorut

Tyylikkäät sydän - nappikorvakorut joissa on kaunis siipi 30 mm ja musta lasikristalli ketjussa, korvakorut on kokonaan hopeoitu eikä sisällä nikkeliä, korun pituus 9,5 cm joka on mitattu korvanapin sydämen alaosasta.  

















2635 Alise Design - Siipi korvakorut
Hopeoiduissa korvakoruissa on kaunis siipi 30 mm, koru on kokonaan hopeoitu eikä sisällä nikkeliä, pituus koukun yläosasta 5 cm.


Täällä koru kaupassa 



 

KORU - ALE ja ARVONTAA!!








         Paljon koruja alennuksessa, osta nyt ja maksa syyskuussa.
          
         Alisev - korukauppa

         Facebook sivuillamme on koru arvonta, käy osallistumassa.
                     
         Klikkaa tästä facebook sivuillemme






sunnuntai 19. heinäkuuta 2015

Sydämmiä MOM MOM :)...........

Nämä Mom sydämmet on harhaillu tarvikelaatikossa aikansa, joten nyt ne sitten tuli koruiksi, huomasinkin, että korviksia on tullut tehtyä vähemmän viimeaikoina, mulla kun oli hyvät varastot tehtynä, mutta kyllähän nekin pikku hiljaa alkaa huveta, joten tässä alkua.











Tässä kaulakoru jossa on hopeoidussa ketjussa sydän riipus 20 mm jossa teksi MOM sekä pieni lasikristalli, koru on kokonaan hopeoitu eikä sisällä nikkeliä, pitus 55 cm.







2634 Alise Design - Sydän nappikorvakorut
Hopeoidut korvakorut joissa on korvanapissa sydän sekä sydänriipus 20 mm tekstinä MOM ei sisälä nikkeliä.













2633 Alise Design - MOM korvakorut

Hopeoidut korvakorut jossa Sydänriipus 20 mm teksti MOM


























torstai 16. heinäkuuta 2015

KAUPAN PÄÄLLE IHANA KORU!




                                                      Lomien kunniaksi laitoin tarjouksen.


                                                 Saat kuvan korun kaupan päälle yli 40 € tilauksesta 
                                                 verkko kaupassani.  www.alisevkoru.com

                 


                                                  TERVETULOA OSTOKSILLE!





Ihanat ketjukorut kaulaan!


Innostuin tekemään näitä ketjukoruja, kun kesäksi tuli tilattua erilaisia ihania kristalleja, korut on kaikki hopeoituja kuten kaikki hopeanväriset koruni  ovat, muutama ruusukulta ja tummempi koru materiaali mahtuu mukaan, mutta hopea on enemmän mun juttu, niin ja kaikki myynnissä olevat korut on myös nikkelittömiä.

Kaikkiin näihin koruihin saa joko 50 tai 60 cm ketjun, jos haluat vaikka piiitkän ketjun niin sekin onnistuu, laita siinä tapauksessa meiliä os. alisevkoru@gmail.com.

Teen paljon myös koruja tilauksesta, joten laita meiliä jos haluat teettää omanlaisesi korun, suunnitellaan yhdessä mieluinen.

                     www.alisevkoru.com












2629 Alise Design - Swarovski sydänkaulakoru
Muodikas kaulakoru, jossa on FAITH teksti rengas 22 mm ja vaaleanpunaisia  kristalleja 8mm sekä kaunis swarovski kristalli sydän, papuketju 3 mm, koru on kokonaan hopeoitu eikä sisällä nikkeliä, pituus  50cm.


















 


 2623 Alise Design FAITH kaulakoru kirkas 60 cm 

Muodikas kaulakoru, jossa on FAITH teksti rengas 22 mm ja kirkkaita bicone kristalleja 8mm papuketjussa 3 mm, koru on kokonaan hopeoitu ei sisällä nikkeliä, pituus  60cm.




2620 Alise Design - FAITH kaulakoru 50 cm
Muodikas kaulakoru, jossa on FAITH teksti rengas 22 mm ja turkooseja  bicone kristalleja 8mm papuketjussa 3 mm, koru on kokonaan hopeoitu ei sisällä nikkeliä, pituus  50cm.

















 

2624 Alise Design - Rosa FAITH kaulakoru 50 cm
Muodikas kaulakoru, jossa on FAITH teksti rengas 22 mm ja vaaleanpunaisia  kristalleja 8mm papuketjussa 3 mm, koru on kokonaan hopeoitu ei sisällä nikkeliä, pituus  50cm.


















2628 Alise Design - kaulakoru FAITH perhonen
Muodikas kaulakoru, jossa on FAITH teksti rengas 22 mm ja turkooseja bocone kristalleja 8mm ja kristalli perhonen papuketjussa 3 mm, koru on kokonaan hopeoitu ei sisällä nikkeliä, pituus 50cm.












2630 Alise Design - sydänkaulakoru FAITH
Muodikas kaulakoru, jossa on FAITH teksti rengas 22 mm ja kirkkaita bicone kristalleja 8mm sekä kristalli sydän 10mm  papuketjussa 3 mm, koru on kokonaan hopeoitu ei sisällä nikkeliä, pituus 50cm.





















2627 Alise Design - kaulakoru FAITH musta 60 cm
Muodikas kaulakoru, jossa on FAITH teksti rengas 22 mm ja mustia kristalleja 8mm papuketjussa 3 mm, koru on kokonaan hopeoitu ei sisällä nikkeliä, pituus 60cm

























2622 Alise Design - FAITH kaulakoru kirkas 50 cm


Muodikas kaulakoru, jossa on FAITH teksti rengas 22 mm ja kirkkaita bicone kristalleja 8mm papuketjussa 3 mm, koru on kokonaan hopeoitu ei sisällä nikkeliä, pituus  50cm.















Lapsellista koruilua!

Pari lastenkorua on jäänyt laittamatta tänne, mutta nyt asia korjataan, olin pitämässä korukutsuja ja siellä ostettiin näitä lastenkoruja, joten täytyy alkaa tekemään täydennystä kauppaan lasten korujen osalta.
Muuten koruja tulee näin lomakautena tehtyä myös kausittain reissujen välissä.

Nämä myydään myös settinä.




2618 Alise Design - Milla kaulakoru
Kaulakorussa on lasihelmiä, helmiäishelmiä, kuuhelmiä ja kruunu riipus, koru on kokonaan hopeoitu ei sisällä nikkeliä, kaulakorun pituus 39 cm + jatkoketju 5 cm.





2619 Alise Design - Milla lasten käsikoru

Käsikorussa  lasihelmiä, helmiäishelmiä, kuuhelmiä ja kruunuriipus, koru on kokonaan hopeoitu ei sisällä nikkeliä,  käsikorun pituus 16 cm + jatkoketju 4 cm.