torstai 29. tammikuuta 2015

LAPSELLISTA TOUHUA!!


Nyt on sitten tehty koruja lapsille, ne kun pääsi loppumaan aika totaalisesti joulumarkkinoilla ja siksi oli lasten korusivu vähän niin sanotusti lasten kengissä :) sattuipas sopivasti, no vielähän sinne lisää on tulossa.
Noita ihania muotopuuhelmiä löysin eräästä korutarvikekaupasta. 
Alimmaisessa korussa oleva kissa on väärinpäin kuvassa, huomasin sen vasta kun olin laittamassa korua kauppaan, enkä ole vielä kerennyt laittamaan uutta kuvaa, olinkin ihmetellyt että onpas omituinen hahmo, mutta en sen tarkemmin syventynyt siihen kun sillä oli selvästi silmät vaaleanpunaisella pohjalla.













Korusetissä on hempeän vaaleanpunaisia huurrelasihelmiä 10 mm, kaulakorussa on helmien lisäksi sydänlinkki jossa tekstit LOVE, FAITH, HOPE ja pieni kristallisydän, koru on kokonaan hopeoituja ja nikkelitön, pituus 44 cm + jatkoketju 5 cm.  Käsikorussa on helmien lisäksi lasisydän ja pieni lintu sekä pieni dream laatta, koru on kokonaan hopeoitu ja nikkelitön, pituus 15,5 cm + jatkoketju 3 cm.


Koru kaupassa











Korusetti jossa on ihania laadukkaita puisia sydämiä 20 mm  ja puuhelmiä 7 mm ja  pieniä hopeoituja metallihelmiä sekä käsikorussa hopeoidut dream tekstilaatta ja pieni lintu, korut on kokonaan hopeoituja ja nikkelittömiä, kaulakorun pituus on 44 cm ja käsikorun pituus 16 cm - 20 cm, ilmoita käsikorun pituus tilauksen yhteydessä huomautuksia kohdassa.


Koru kaupassa 









Korusetissä on hempeän rurkooseja kuuhelmiä 10 mm, kaulakorussa on helmien lisäksi sydänlinkki jossa tekstit LOVE, LIVE, LAUGH ja pieni sydän, koru on kokonaan hopeoituja ja nikkelitön, pituus 39 cm + jatkoketju 5 cm.  Käsikorussa on helmien lisäksi kristalli perhos riipus ja pieni enkeli sekä pieni love laatta, koru on kokonaan hopeoitu ja nikkelitön, pituus 17 cm + jatkoketju 3 cm.


Koru kaupassa


























 
Käsikorussa on vaaleanpunaisia ja vaalean pinkkejä kuuhelmiä 8 mm - 10 mm, sekä kruunuriipus ja pieni lasikristallihelmi sekä love laatta, koru on kokonaan hopeoitu ja nikkelitön, pituus 16,5 cm + jatkoketju 4 cm.


 Koru kaupassa

























Käsikorussa on särölasihelmiä 10 mm ja pienet sudenkorentoriipus ja tsekkiläisistä lasihelmistä riipus, koru on kokonaan hopeoitu ja nikkelitön, pituus 16 cm + jatkoketju 4 cm


Koru kaupassa




























 




Vahattuun puuvillalankaan tehty kestävä puuhelmikaulakoru, jossa laadukkaita erivärisiä ja kokoisia puuhelmiä sekä turkooseja kuuhelmiä ja pinkin värisiä kumi/lasihelmiä, kaulaosassa pieniä siemenhelmiä, riipuksena kissa 25 mm, joka on kuvissa väärinpäin, mutta laitettu kuvauksen jälkeen oikeinpäin,  pituus 60 cm


Koru kaupassa

























tiistai 20. tammikuuta 2015

VOITA VALITSEMASI KORU!

ARVONTAA ARVONTAA!

Hei, käy osallistumassa koru - arvontaan, jossa on palkintona vapaavalintaisia koruja.

Arvonta on Facebookin koru sivullani.

Tästä pääset osallistumaan arvontaan facebook sivulle


maanantai 19. tammikuuta 2015

Kynsilakkakorujen herääminen!

Nyt on sitten aloitettu kynsilakka korujen teko, nämä ensimmäiset menee vielä harjoittelutyönä, vaikka ihan kohtalaisethan niistä tuli ja värit on kyllä kivan raikkaat, no tästä jatkuu kapussien työstäminen.
Laitan tänne pari muutakintehtyä korua.





Raikas koru jossa on itse tehty värjätty kapussilasiriipus 20 x 25 mm sekä ketjussa Love linkki ja pinkit särölasihelmet 10 mm, kokonaan hopeoitu ja nikkelitön, pituus 61 cm.


























Raikas koru jossa on itse tehty värjätty kapussilasiriipus  25 mm sekä ketjussa Love linkki ja turkoosit bicone kristallihelmet 6 mm, koru on  kokonaan hopeoitu ja nikkelitön, pituus 65 cm.









 Kaulakorussa on pisaran mallisia huurrelasihelmiä ja suuri Hope riipus 45 mm joka on taotussa renkaassa 25 mm, koru on kokonaa hopeoitu ja nikkelitön, pituus 70 cm + riipusosa 7 cm




Bola kaulakoru pallon koko 20 mm, kokonaan hopeoitu ja nikkelitön, ketjun pituus 83 cm.
Meksikolainen bola on kaunis helistinkoru odottavalle äidille. Korun sisällä on pieni ksylofoni, jonka päällä pikkuruinen pallo tanssii pitäen erityistä, hienoa hiljaista ääntä odottavan äidin liikkuessa. Korua pidetään roikkumassa vatsan päällä ja jo 20:nen raskausviikon jälkeen lapsi voi kuulla ja tunnistaa äänen. Korun maaginen ääni rauhoittaa lasta kohdussa raskauden aikana. Bola-korua säännöllisesti käytettynä, syntymän jälkeen lapsi tunnistaa tutun helinän, joka tyynnyttää häntä. Toimii siis myös imetyskoruna -lapsen ja äidin yhteisiin hetkiin.







Näyttävä kaksirivinen käsikoru jossa mustia mattapintaisia helmiä, 10 mm, ja kauniit korunjakajat joissa zirkonia helmiä, lukkona koristeellinen kukkalukko 25 mm, pituus 21 cm.






SAMA VOIDE KUUMAAN JA KYLMÄÄN!

NYT VOITEET KUUMAAN JA KYLMÄÄN!



4 viikon kuluttua alkaa talviloma ja tässäpä oiva tarjous lomalaisille, sopii koko perheelle.
Monet lähtee viettämään lomaa ei sillä väliä mihin päin maailmaa, vaikka mainos mieltää tietenkin vuodenaikaan nähden nämä pakkastuotteiksi niin kyllä voiteita tarvitaan niin pohjoisessa kuin etelässäkin ja nämä sopivat molempiin ilmansuuntiin.

  • Pakkasille erinomainen koko perheen kasvovoide ja etelän maille suuntaaville kosteutusta aurinkovoiteiden lisäksi.
  • Kasvonaamio loma hemmotteluun sopii niin miehelle kuin naisellekkin, tuoksu ei ole mitenkään määräävä tässä.
  • Huulivoide on tarpeellinen tietysti kylmälle ja kuumallle ilmalle, tämä huulivoide sopii koko perheelle.


 Näytetään




PAKKASPÄIVÄN PELASTAJAT!

Kuiva ja kiristävä tunne iholla? Kaipaatko kunnon pakkasvoidetta ulkoiluun?
Älä anna talven tehdä hallaa iholle, hanki pakkaspäivän pelastajat NYT ja säästä 62%!

Pakkanen puree ja viima vihmoo, välillä tuiskuttaa jäätävää tihkua. Talven vaihtelevat lämpötilat koettelevat ihoa.
Iho tuntuu kuivalta ja kireältä ja pakkasessa iho kärsii. Nyt jos koskaan iho kaipaa hyvää suojaa ja tehokasta
hoitoa.

Ei hätää! Oriflamen tuotepäällikkö Susanna Salo kehottaa ottamaan käyttöön pakkaspäivän pelastussetin. Setti sisältää kolme hoitavaa Essentials Nourishing -tuotetta. “Essentials-kasvovoide on täydellinen ulkoiluvoide talvikeleillä. Kasvonaamio puolestaan kosteuttaa tehokkaasti talven kuivattamaa ja kiristävän tuntuista ihoa ja palauttaa ihon pehmeyden. Huulten pelastus on ravitseva huulivoide, joka sopii kaikille vauvasta vaariin.”

Tilausnumero: 423838
Hinta: 7,90€ (21,00€)



SETTI SISÄLTÄÄ:

  


Essentials Nourishing -kasvovoide
Täydellinen pakkasvoide tekee ihon sametin pehmeäksi, sileäksi ja joustavaksi jopa ankarissakin sääolosuhteissa.
75 ml.

Essentials Nourishing -kasvonaamio
Kohenna kuivan talvi-ihon kuntoa ravitsevalla, täyteläisellä kasvonaamiolla. 2 x 6 ml.

Essentials with Macadamia Nut Oil -huulivoide
Talvihuulia ravitseva huulivoide hoitaa ja ehkäisee huulien rohtumista. Huulet pysyvät pehmeinä ja joustavina.4.5 g.

Tarjous on voimassa jakson 1 loppuun asti 16.1. - 22.1.2015. 
Tuotteita on rajoitettu erä.












Jos haluat tilata tuotteet itsellesi niin laita viestiä  22.1 klo 18.00 mennessä os. alisevkoru@gmail.com





tiistai 6. tammikuuta 2015

Mustaa, romantiikkaa ja siltä väliltä.....tulossa arvontaa!


Nyt on sitten aika avata koruilun uusi blogivuosi, olen laittamassa tällä viikolla myös arvontaa, joten käy välillä kurkkaamassa.

Arvon koruja sekä kosmetiikkaa :)

 

Koru löytyy täältä: Alise Design Musta sydän - kaulakoru



Kuva vähän vääristää ison sydämmen väriä joka on kyllä ihan pikimusta, samoin kuin noi meloonin malliset mustat helmet.
Pitkässä ketjussa on suuri musta lasikristalli sydän 40 mm sekä mustia ja savun värisiä lasihelmiä 20 mm, helmet on kieputettu vahvaan hopeoituun kuparilankaan,, koru on kokonaan hopeoitu ja nikkelitön, pituus 81 cm + riipus.











 

 

 

Alise Design Sydän - kaulakoru



Ja tässä kaikille sydämmellisille pitsisydäntä :) harmi, että noiden kristallien hohde ei oikein kuvassa näy.
Muodikas ketjukoru, jossa on ketjussa lasikristallihelmiä sekä korulinkissä kaunis filigraanisydän riipus4 cm, koru on hopeoitu ja nikkelitön, pituus 59 cm + riipusosa 7.5 cm +  jatkoketju 7 cm.









Alise Design turkoosi - kaulakoru



Noi sydämmet on kyllä herkullisia niissä on hempeä kullan hohto joka taittuu valon mukaan.
 
Kaulakorussa on turkooseja lasihelmiä10 mm  ja riisin mallisia helmiäishelmiä 15 mm, sekä 2 kauniisti hohtavaa sinistä sydänhelmeä 10 mm, koru on hopeoitu ja nikkelitön, pituus 58 cm + jatkoketju 5 cm, riipusosa 4 cm.












Koru löytyy täältä: Alise Design Ruusu - kaulakoru


Tässä on kyllä niin romanttiset värit ei kuitenkaan perinteistä vaaleanpunaista hehkutusta, jota usein pidetään romanttisena ja tästä tulikin romantiikan nälkäiselle koru :)

Romanttinen kaulakoru jossa on valkoisia ja ruskeita helmiäishelmiä 10 mm, korkeakiiltoisia kirkkaita lasinugetteja 15 mm sekä ketjussa kaunis kohokuvioinen ruusu foliolasihelmi 20 mm sekä iso ruusuriipus 45 mm jossa ruskea/kulta foliolasihelmi, 20 mm, koru on kokonaan hopeoitu ja nikkelitön, pituus 74 cm.

Koru kädessä kuljemme.....

Tässäpä teille muutama käsikoru, joita o tullut tehtyä.

Jouluna varastot hupeni aikalaila, joten nyt yritetään tehdä uutta tilalle.



Koru löytyy täältä: Alise Design Demi - käsikoru


Vaihteeksi vähän kullan sävyjä.
Käsikorussa on isoja helmiäisnugettihelmiä 20 mm sekä iso kullattu helmi 15 mm, koru on kullattu ja nikkelitön, pituus 20 cm.














 
















Koru löytyy täältä: Alise Design huurre - käsikoru


Tyylikäs käsikoru on tehty vahvaan koruvaijeriin, yksi helmi on laitettu linkittämällä,  jolloin koru taipuu paremmin ranteeseen, korussa on  pisaran muotoisia  huurrelasihelmiä, riipuksena on valkoinen jadekivi riipus, koru on kokonaan hopeoitu ja nikkelitön, pituus 20 cm + jatkoketju 5 cm jolla voi säätää korun pituutta, jatkoketju puuttuu kuvista, mutta kuuluu ketjuun.













Koru löytyy täältä: Alise Design metalliketju - käsikoru

 
Tässä korussa oli miettimistä, että mikähän riipus laitettaisiin ja päädyin sitten tähän kauniiseen lehtiriipukseen.
Paksussa vahvassa papuketjussa 10 mm on iso lehtiriipus 30 mm ja pieni lasikristalli riipus sekä Dream tekstilaatta, koru kokonaan hopeoitu eikä sisällä nikkeliä, pituus 21 cm. Koru sopii monen kokoiseen ranteeseen.






 













Koru löytyy täältä: Alise Design helmiäis - käsikoru


Tämä sydän on suosittu, joten laitoin vaihteeksi käsikoruun.
Tässä sydämmellisessä kauniissa valkoisista helmiäishelmistä tehdyssä korussa on 10 mm ja 6 mm kokoisia helmiäishelmiä,  keskellä on kaunis cloisonne helmisydän 20 mm,  sekä lukkona kaunis sydänlukko, kokonaan hopeoitu ja nikkelitön, pituus 20 cm.











Koru löytyy täältä: Alise Design Laura - käsikoru


Kuva ei anna oikeutta sinisille helmille jotka ovat kirkkaampia luonnossa.
Käsikorussa on helmiäislasihelmiä 8 mm ja kirkkaita sinisiä lasikuutiohelmiä 10 mm sekä pieniä hopeoituja helmiä, koru on kokonaan hopeoitu ja nikkelitön, pituus 18 cm + jatko - ketju 5,5 cm.




 



 

Nyt on sitten tämäkin sydän on saanut paikan kauan kummiteltuaan korutarvikkeiden joukossa.
Lisäksi korussa  on vaalean sinisiä lasihelmiä  koru on korumetallia ei sisällä nikkeliä, pituus 20 cm.

Koru löytyy täältä:  Alise Design Diana - käsikoru




torstai 1. tammikuuta 2015

Hyvää Uutta Vuotta ja Straussia!!

Toivotan kaikille lukijoilleni oikein ihanaa ja menestyksekästä Uutta Vuotta 2015!
Henkilökohtaisella tasolla vuoden ensimmäiselle puoliskolle onkin tulossa valoisia muutoksia elämässä ja uudet tulevaisuuteen tähtäävät suunnitelmatkin pitäisi olla pulkassa, joten tekemistä on kyllä tiedossa, tämä asioiden käynnistyminen tuntuu niin hitaalta mun luonteelle, olen kyllä rauhallinen ja hyvä suunnittelemaan, mutta kun päätös muutoksesta on tehty niin sen  pitäisikin toteutua välittömästi ja nyt tässä vaan odotellaan itsestä johtumattomista syistä, että pääsis aloittamaan suunnitelmat.

Nyt alkoi perinteinen Uuden vuoden konsertti Wienistä sitä on ihana katsoa ja kuunnella, usein kapellimestarit on hyvin ihania persoonia ja yleisön hullaantumista joidenkin esitysten kohdalla on ihana katsella, välillä näytetään upeita kuvia Wienistä ja erityisen ihanaa on katsoa Wienin baletin esiintymistä, baletti kun  oli minun suuri haaveeni aikoinaan, no elämä vei toisin eikä minusta tullut balleriinaa, ja mikä parasta konsertin lopuksi pannaan nupit kaakkoon ja annetaan Straussin Radetzky marssin tärisyttää perustuksia.

Siis mitä esityksiä , nyt täytyy lopettaa ja keskittyä konserttiin :)