sunnuntai 11. lokakuuta 2015

Ketjuttain koruja ALE hintaan!


Laitanpa muutaman ketjukaulakorun joita on tullut tehtyä, ylimmäiset tein asiakkaan toivomuksesta ja kun niistä tykättiin niin laitoinpa myös myyntiin.

Vielä muutaman päivän on kaupassa koru ALE, joten kannattaa käydä katsastamassa ja jos ei löydy mieluista niin laita sähköpostia niin tehdään sellainen. Sp. alisevkoru@gmail.com


                           
                                                                                        www.alisevkoru.com



2689 Alise Design - Kukkahelmi kaulakoru
Kaunis muotikaulakoru, jossa on  kaunis kukkalinkki 30 mm ja helmiäishelmiä 10 mm, koru on kokonaan hopeoitu eikä sisällä nikkeliä, ketjuun tulee jatkoketju 5 cm kaikkiin pituuksiin.

Täällä koru kaupassa 










2688 Alise Design - Kukkahelmi käsikoru
Kaunis muotikoru, jossa on papuketjussa kaunis kukkalinkki 30 mm ja helmiäishelmiä 10 mm, koru on kokonaan hopeoitu eikä sisällä nikkeliä, valittavana useita pituuksia + jatkoketju 5 cm kaikkiin pituuksiin.

Täällä koru kaupassa 












 



2692 Alise Design - HOPE rengas kaulakoru
Pitkä kaulakoru, jossa on HOPE renkaassa sydänhelmi, koru on kokonaan hopeitu eikä sisällä nikkeliä, korussa on valittavana useita pituuksia.

Täällä koru kaupassa 














2690 Alise Design - Sydänkoru musta
Kaunis muotikoru, jossa LOVE sydän riipus, korussa on mustia särmikkäitä kristalli helmiä 6mm ja 10 mm, koru on kokonaan hopeoitu eikä sisällä nikkeliä, valittavana useita pituuksia + jatkoketju 5 cm kaikissa pituuksissa.

Täällä koru kaupassa 



2691 Alise Design - Sydänkoru valkoinen
Kaunis muotikoru, jossa LOVE sydän riipus, korussa on valkoisia helmiäishelmiä 10 mm, koru on kokonaan hopeoitu eikä sisällä nikkeliä, valittavana useita pituuksia + jatkoketju 5 cm kaikissa pituuksissa.

Täällä koru kaupassa 


































Ei kommentteja:

Lähetä kommentti