keskiviikko 21. toukokuuta 2014

Nahkasta sujuvasti kesään !!


Nahkakoruja on tullut tehtyä viimeaikoina, joten nyt välillä kesäisen värisiä koruja, olkaapa hyvä.

Siskolle tein tuollaisia vastaavia koruja viime kesänä ja ne on kyllä menneet talvellakin sujuvasti, paljon on ihmiset ihastelleet värikkyyttä,  hänellä kun on aika musta vaate maku.











 







Pitkässä avainketjussa on vaaleansinisiä lasihelmiä 10mm, vaaleansinisiä pieniä bicone  lasikristallihelmiä ja valkoisia huurrelasihelmiä 10 mm, taotussa renkaassa perhosriipus ja suuri kaunis lukko avaimille, lukko on irroitettava jolloin koru toimii kaulakoruna, kaikki metalliosat ja ketju on hopeoitua ja nikkelitöntä korumetallia, kopun pituus on 93 cm + riipusosa 7 cm.

Koru täällä kaupassa 












   






Värikkäässä sydänketjussa on erilaisia lasihelmiä, valkoiset turkoosikivi sydämmet, kukka massapallot, pronssi ruusut, riipuksessa iso tekstisydän, koruun  tulee mukaan myös irroitettava sydänlukko johon voi kiinnittää avaimet, koru on hopeoitu ja nikkelitön, korun pituus 76 cm + riipusosa 6 cm.

Täällä koru kaupassa 




Kaulakorussa on erilaisia lasihelmiä, massahelmiä, turkoosikivihelmiä, koruun tulee mukaan irroitettava sydänlukko johon voi kiinnittää avaimet, koru on hopeoitu ja nikkelitön, korun pituus 80 cm + riipusosa.  Täällä koru kaupassa















Laadukas musta muotikoru ranteeseen. Nahkanauhassa jonka leveys10mm on hopeoituja korumetalliosia, lukko-osassa Dream tekstilaatta ja jatkoketju, jonka avulla ketju sopii monen kokoiseen ranteeseen, koru on hopeoitu ja nikkelitön sekä lyijyvapaa, pituus 18,5 cm + jatkoketju 4 cm.

Täällä koru kaupassa 





















Tyylikäs muotikäsikoru laadukkaasta valkoisesta  nahasta,  jossa on hopeoituja korumetalli koristeita ja pieni dream tekstilaatta,  jatkoketjun ansiosta koru sopii useamman kokoiseen ranteeseen,  koru on hopeoitu ja nikkelitön, pituus 18,5 cm + jatkoketju 4 cm

Täällä koru kaupassa 




























Tyylikäs muotikäsikoru laadukkaasta pinkistä  nahasta, korussa  on hopeoituja korumetalli koristeita ja pieni love tekstilaatta,   jatkoketjun ansiosta koru sopii useamman kokoiseen ranteeseen,  koru on hopeoitu ja nikkelitön, pituus 19 cm + jatkoketju 4 cm.

Täällä koru kaupassa 














Tässä vielä yksi nahkakoru joka tuli tänään MYYTYÄ


maanantai 12. toukokuuta 2014

Koruja juhlaan!!

Tein muutaman korun iltapuhteina, joten tässä olkaapa hyvä.









Tästä tuli raikas koru, molemmat helmilaadut luovat kaunista loistetta ja hehkua koruun.


Tiedot

Käsikorussa on kauniisti hohtavia valkoisia helmiäishelmiä ja kauniisti loistavia punaisia lasikristallihelmiä, sydänlinkissä teksti love sakä pieni loveteksti laatta, koru on hopeoitu ja nikkelitön, pituus 19 cm + jatkoketju 5 cm.



 Korut täällä kaupassa




 
Käsikoruun sopivat korvakorut.


Kauniisti hohtavat valkoiset helmiäishelmet, koukut ja muut osat hopeoituja ja nikkelittömiä, pituus koukun yläosasta 5 cm.

Korut täällä kaupassa 


















 


















 
 































Nämä ruskeat helmet hohtaa vähän kuparille sopivan valon osuessa kohdalle.

Käsikorussa on ruskeita helmiäishelmiä, sydänlinkissä lukee love  sekä lukon kiinnitys kohdassa on pieni lovetekstilaatta, koru on hopeoitu ja nikkelitön, pituus 19 cm + jatkoketju 4 cm.



Täällä koru kaupassa