sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Silver Rose


Silver Rose kaulakoru

Tuotenro: 2042
Hopeoidussa ketjussa kaunis suuri ruusu 40 mm pituus 46 c ei sisällä nikkeliä.
 
 


Felice kaulakoru


Felice kaulakoru

Tuotenro: 2041
Lyhyessä korussa makeanveden-ja huurrelasihelmiä hopeoitua korumetallia lukko tulee eteen pituus 46 cm + riipus 4 cm. 
 
 
 
 



Avainkoru


Alina avainketju

Tuotenro: 2040
Ketjussa makeanveden - ja lasihelmiä korumetalliosat ja ketju nikkelittömiä ja hopeoituja pituus 104 cm. 
 
 




keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Helmeilevä kieputus ketjulla

               Tällaista syntyi illalla.

Täällä koru löytyy kaupasta 



Helmeilevä rannekoru

Tuotenro: 2039
Memory wire korussa on käytetty mm. ruusukvartsi- simpukankuori- huurrelasi, makeanveden- ja lasihelmiä, patinoitua ja hopeoitua korumetallia, helppo kiepauttaa käteen ja säädettävällä lukkoketjulla pysyy hyvin kädessä ketju antaa samalla lisäilmettä koruun, ei sisällä nikkeliä.





tiistai 22. tammikuuta 2013

Lyhyttä kaulaan

Unohdin aivan laittaa tämän korun tänne, kun alkaa olla niin monta blogia ja sivustoa muistettavana, tarttis varmaan tehdä asialle jotain vaikka kaikki ne kuitenkin tarpeen taitaa olla . No tämä koru muuttui teon aikana täysin alkuperäisestä ajatuksesta joka oli pidempi riipusmalli, nyt tämä on juuri kaulan ympäri menevä malli.

Tästä löytyy koru kaupasta



Kaunotar kaulakoru

Tuotenro: 2038
Lyhyt kaunis koru jossa mustia simpukankuorihelmiä, hopeankeltaisia särölasohelmiä ja hematiittihelmiä, patinoituja -ja hopeoitua korunosia ketju hopeoitu ei sisällä nikkeliä, pituus 46 cm.




























maanantai 21. tammikuuta 2013

Avainkoruja



Tein pari avainkaulakorua ja tähän vaaleaan ihastuin itse, valkoinen kun kuuluu lempiväreihin, aion työstää vielä avaimen riipusosan vahvemmaksi. 




Catrine avainriipus

Tuotenro: 2034
Avainriipus jossa ruusukvartsihelmiä sekä makeanveden- ja lasihelmiä hopeoitu ketju on nikkelitön, pituus 96 cm + riipus 7 cm. 

Toinen avainkoru


 Tässä toinen avainkoru, tämä väriyhdistälmä tuli itsestään ja värit sointuukin hyvin toisiinsa.
















Stiina avainriipus

Tuotenro: 2035
Avainriipuksessa on särölasikristalli,- lasi,- ja simpukankuorihelmiä, metalliosat hopeoituja ja nikkelittömiä, pituus 88 cm + riipus 7 cm. 



Keltaisia siruja



Nämä keltaiset siruhelmet on olleet kaapissa jo pitkään, enkä ole oikein osannut ryhtyä niitä työstämään, nyt päätin että jotain niistä tehdään ja tällainen koru syntyi, ei ole oikein omaa tyyliä varmaan siksi vaikea saada mitään aikaiseksi, tämä on mielestäni vähän tällainen  40 luvun korutyyliä.












Vintage

Tuotenro: 2036
Kaulakorussa 2 vihreää korukiveä, lasi- ja sirulasihelmiä sekä pieniä patinoituja hopeahelmiä, korumetalliosat nikkelittömiä, pituus 49 cm. 






perjantai 18. tammikuuta 2013


Ranteeseen sopivaa.






Hopeoidussa ja nikkelittömässä ketjussa lasi- makeanveden - ja metallihelmiä, pituus 18.5 cm.











                                                           













   Täältä löydät korun kaupasta

tiistai 15. tammikuuta 2013

Valkeaa unelmaa

Tällainen lähti syntymään kun aloin  laittamaan helmiä riviin ja yhtäkkiä syntyi idea tästä pyöreästä muodosta, jonka tein hopea lankaan, ketjuun laitoin muutaman helmen ja vielä kaipasin riipukseen jotain ja laitoin siihen tuon kristalli helmen joka soikeana vähän keventää ilmettä, tuohon riipuksen ja ketjun yhtymäkohtaan teen vielä muutoksia kun saan postista tarvikkeita lisää.



Valkoisissa helmissä on ihana kiilto kuten myös ketjun kiiltävissä simpukankuorihelmissä, metalliosat on hopeoituja ja nikkelittömiä. Riipus on halkasijaltaa 50 mm ja ketju 46 cm.

Vaihtelua väriin

Tässä lisää...


 Näiden kivilaatua en tiedä, kun on tullut joskus jostain kaupanpäällisenä, enkä osaa tunnistaa vielä, minusta tuohon korvakorun pyöreään ei sopinut pyöreä kivi vaan kaipasi jonkun muun muodon ja tämä sopii mielestäni juuri näihin kiviin, samoin alla olevat sydämmet, jotka vaihtaa eri valoissa väriä. Hopeoidut ja nikkelittömät koruosat.








 





Kirkasta kuutioita



Nykyään jos aikoo telkkarista jotain katsoa niin ei voi vaan katsoa tekemättä mitään, joten muutama koru tuli tehtyä elokuvaa seuratessa ja hyvin pysyi kärryillä.



 

Näihin kuutioihin oli tosi vaikea löytää sopivaa metallia varmaankin siksi, että en ole löytänyt mistään neliön mallisia strasseja jotka sopis näihin hyvin, joten jos joku tietää kaupan mistä löytyy niin otan tiedon mieluusti vastaan.
Laitoin sitten pallot korvakoruissa jo valmiina olevia hopea palloja mukaillen, yksinkertaiset simppelit, mutta mielestäni kauniit korvakorut pienemmistä pitävälle, metalliosat on hopeoituja ja nikkelittömiä.














torstai 10. tammikuuta 2013

Helmiketju.

stä tuli taas yksi ketjumainen koru joihin olen itsekin ihastunut, mustien helmien sauraksi tuli muutama hopearaitainen.
Seuraavaksi taidan jatkaa avainkoru projektia niin ja eilen tuli tehtyä pari tarvike tilausta joita ei malttais millään odottaa, sama asia on myös Oriflame tilausten kanssa joita teen vähän väliä erityisesti uusien demojen tuleminen tuntuu aina kestävän turhan kauan vaikka nopeasti tuleekin.


Tästä kauppani linkistä löytyy tarkemmat tiedot korusta. 







Akaattia ja lasia


 Nyt on se aika kun iltaisin tekee mieli tehdä jotain muuta kuin katsoa telkkarin tarjontaa joka on enimmäkseen uusintaa tai sarjoja toisensa perään, musiikkiohjelmia enemmän peräänkuulutan, tallenteet siltäosin onkin paljon käytössä koruja tehdessä, tulee samalla hyvä fiilis kun saa itse valita musiikkinsa.
Tässä eilisen myöhäisillan satoa, lasia ja ruusukvartsia ja riipuksena kaunis muotoinen akaatti.











Tarkemmat tiedot korusta löytyy kaupastani täältä